regnskap lønn rådgivning sognefjord
 
 
 

Regnskapsfører i Sogn

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Sogn. Våre regnskapskontor finner du i Sogndal, Leikanger, Høyanger og Øvre Årdal.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere i Sogn hjelpe deg med regnskap og lønn. Med våre kontorer i Sogndal, Leikanger, Høyanger og Øvre Årdal er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Sogn.

 • Spar tid og få bedre oversikt over tallene.
 • Vær trygg på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Få gode råd fra regnskapsføreren slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Sogn kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 40 10 40 18

Regnskapskontor Sogndal: 

Besøksadresse: Gravensteinsgt. 19, 6856 Sogndal

Postadresse: Postboks 372, 6851 Sogndal

Regnskapskontor Øvre Årdal: 

Besøksadresse: Storevegen 26

Postadresse: Postboks 123, 6882 Øvre Årdal

Regnskapskontor Leikanger:

Sognefjordvegen 18, 6863 Leikanger

Regnskapskontor Høyanger:

Besøks-/Postadresse: Storgata 16, 6993 Høyanger

Regnskapskontor Sogn

Dette er regnskapskontorene i Sogn

På våre kontorer på i Sogndal, Leikanger, Høyanger og Øvre Årdal har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.

Har dere egen regnskapsavdeling og i perioder mangler kvalifisert personell, kan vi stille med regnskaps- eller lønnskonsulent ute hos dere.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til et av våre regnskapskontorer i Sogn!

regnskap i sogn

Regnskap

Våre regnskapsførere i Sogn har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønn Sogn

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg på et av våre kontorer i Sogn. Våre ansatte er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning økonomi HR Sogn

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrerådgivning eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ved å bruke våre rådgivere og konsulenter innen regnskap og lønn i Sogn får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne.

Til høyre ser du noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Sogn hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a.

 • Budsjett
 • Regnskapsanalyse
 • Årsregnskap
 • Arbeidskontrakt

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.