Regnskapskontorr i Skien
 
 
 

Regnskapsfører i Skien

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Vårt team i Skien kan hjelpe deg.  Dette kontoret var tidligere Borgestad Business Partner, som ble kjøpt opp av Azets.

Ta kontakt

 
Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Skien vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Skien tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Skien

Våre regnskapsførere i Skien kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg gode råd. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet ditt og bransjen din, kan du være sikker på at du og din bedrift er i trygge hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Vi sørger for automatiserte prosesser slik at behandling av data går raskt og sikkert. Vi kan avdekke hvor skoen trykker og hvor du bør sette inn støtet. Det hjelper oss til å gi deg bedre tjenester og økt innsikt – raskere. Som kunde får du mer presis og tilpasset informasjon. 

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Skien

Azets i Skien er en totalleverandør av regnskapstjenester og økonomisk rådgivning. Azets i Skien hører innunder Azets tilstedeværelse i Grenlandsområdet. Vi er rundt 40 ansatte innen områdene regnskap og årsoppgjør, skatt og avgift, lønn og personal samt finansiell rådgivning. Vi bistår våre kunder med relevant økonomisk rådgivning, og søker å tilføre verdi ved å øke kundens forståelse av egen virksomhet.

Forvent mye av din regnskapsfører og få din egen rådgiver.

Siv Helen Bank Wærstad Mikalsen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Hollenderigata 3, 3732 Skien
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Thomas Bredal
Salgssjef

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Skien. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.