regnskap lønn i Sandnes
 
 
 

Regnskapsfører i Sandnes

De ansatte på kontoret i Sandes har flyttet til adresse i Stavanger. Avdelingen leverer fremdeles regnskaps- og lønnstjenester for mange typer bedrifter i nærområdet. I tillegg til kompetanse på hotellvirksomhet i hele landet.

Ta kontakt for å finne din løsning

 

Azets regnskapskontor i Sandnes har flyttet til Stavanger
- samme gode folkene bare nytt kontorsted

Vi vet hva som er effektivt og setter opp gode regnskapsrutiner for våre kunder. Ved siden av fokus på regnskap for hoteller over hele landet, har vi også en sterk tilstedeværelse for små og mellomstore bedrifter i nærområdet. Våre ansatte jobber både ute hos kunder og på vårt eget kontor i Stavanger.

  • Oppdatert regnskap når kundene trenger det
  • Regnskap for ulike bransjer og ulike bedriftsstørrelser
  • God kommunikasjon og økonomisk oversikt 

Er du kunde av Azets sitt regnskapskontorkan du være sikker på at du vil spare både tid og penger på regnskapsarbeid. Ved å forenkle rutiner og arbeidsoppgaver vil du som kunde få en enklere hverdag samtidig som du alltid vil ha oppdatert oversikt over regnskapet ditt.

Kontakt oss

I september 2021 flyttet vårt kontor i Sandnes til ny adresse i Stavanger. 

Vassbotnen 23, 4033 Stavanger

Telefon: 40 10 40 18

Daglig leder: Kjetil Nødland

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Sandnes har høy kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg. Vi sørger for å være oppdatert på alle lover og regler og et effektivt samarbeid på lønn.

Spesialister på hoteller og restauranter

Regnskapskontorer i Sandens har spesialisert seg på hotell- og restaurantbransjen. Våre regnskapsførere vet hvordan bransjen fungerer og kan sette opp de beste rutinene for samarbeidet. Systemet vi bruker integreres sømløst med alle bookingsystemer slik at data kan gå sømløst mellom systemene. Dette er viktig når du skal vurdere regnskapsfører for hotell- og restaurantvirksomheten din.

24SevenOffice

Vi benytter i hovedsak et system som heter 24SevenOffice. Dette er et solid og nøye utprøvd system med enorme muligheter.

Vi leverer en rekke tjenester innen økonomi og regnskap. Systemene våre er selvsagt tilpasset en digital verden, slik at du slipper å sløse bort dyrebar tid.


Om Azets' regnskapsførere i Sandnes

Våre 35 flotte ansatte er lokaliserte i Sandnes. Vi har kunder fra Finnmark i nord til Vest-Agder i sør, og  kundene våre er fra alle bransjer. De fleste av våre kunder har en omsetning mellom 25 og 70 millioner kr. I likhet med oss er de interesserte i å utnytte mulighetene som ligger i moderne teknologi. Sammen med kundene arbeider vi klokt, holder oss oppdatert og har enkle løsninger vi kan samarbeide i.

Hver medarbeider hos oss har ansvar for et begrenset antall kunder. En-til-en-relasjoner står svært sentralt i arbeidet vårt – hos oss er vi på fornavn med deg som kunde.

Kontakt oss

"Vår faste kontakt hos Azets har god kompetanse, er effektiv og har alltid presis overlevering"
Arve Giske, Daglig leder, Hegnar Hotell AS

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.