Havn i Levanger - regnskapsfører
 
 
 

Regnskapsfører i Levanger

Løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med rådgiver i Levanger. 

Få hjelp med regnskap og lønn

 
Bedriftsrådgivning
I mange år har vårt dyktige rådgiverteam på Levanger gitt økonomisk rådgivning til kunder. Vi er gjerne sparringspartner for din bedrift og kan se på utfordringer med nye øyne.
Regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Levanger tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov. Du frigjør verdifull tid, samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Levanger

Våre regnskapsførere i Levanger kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg gode råd. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet ditt og bransjen din, kan du være sikker på at du og din bedrift er i trygge hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Bedriftsrådgivning og styresekretær

Om regnskapskontoret i Levanger

På vårt regnskapskontor i Levanger har vi fageksperter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Du finner regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester under samme tak.

I Levanger har vi kunder fra hele Trøndelag. Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

Kontoret i Levanger ligger plassert på Moan - som er blitt det nye næringsmiljøet for finans på Innherred. Her har vi nytt og fint kontor med fantastisk utsikt.

Velkommen til oss!

Andreas Hjelmstad
Kontaktperson Levanger

Kontaktinformasjon

Adresse
Moafjæra 6H, 7606 Levanger
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Ny hverdag! Med moderne systemer og fremoverlente medarbeidere har vi alltid oversikt"
Anders Tønne, Portmester AS
Andreas Hjelmstad
Avdelingsleder Innherred
Fredrik Røstvold
Salgssjef
Harald Ratchje
Leder region Midt-Norge

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regskapskontor i Levanger. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.