Regnskapsfører i Larvik
 
 
 

Regnskapsfører i Larvik

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Larvik.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Azets i Larvik. I mange år har vi levert våre tjenester i området. 

Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Larvik kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Larvik får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Våre rådgivere innen regnskap og økonomi i Larvik er medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse. Vi hjelper gjerne din bedrift.

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • MVA og skatt

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet
Regnskap Larvik

Regnskap

Våre regnskapsførere i Larvik har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 
Lønnstjenester Larvik

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 
Rådgivning Larvik

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.
 

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Larvik hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a. budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Våre rådgivere i Larvik kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om rådgivning innen HR her.

Hvem er vi?

Hos Azets i Larvik er vi 15 ansatte med spesialisert kompetanse innen regnskap, økonomi og lønn. Vi har autoriserte regnskapskonsulenter, eget lønnsteam, flere revisorer, seniorkonsulenter og siviløkonomer.

Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, har vi stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. Vi har for eksempel tung kompetanse på merverdiavgift og spesialkompetanse på IFRS. Vi har som målsetning å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Besøk også gjerne i Yttersø Businesspark eller kontakt oss på telefon eller skjema under. 

Thomas Bredal
Salgssjef 
Tel: +47 950 59 627

Kontaktinformasjon

Telefon: 33 16 35 00

Besøksadresse:
Yttersø Businesspark
Elveveien 34, 3269 Larvik

Postadresse:
Postboks 2221 Stubberød 3255 Larvik


Azets beliggenhet Larvik
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Larvik. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.