rekneskap lønn rådgjeving på Voss
 
 
 

Rekneskapsførar i Kvam

På utkikk etter nokon som kan hjelpe deg med rekneskap, lønn eller rådgjeving? Våre tenester hjelper deg til å få kontroll på rekneskapet og lønnsoppgåvene. Ta kontakt og få eit uforpliktande tilbod.

Få hjelp med rekneskapet

 

Få oversikt og betre tid med rekneskapsførar frå Azets

Spar både tid og pengar ved å sette bort oppgåvene innan rekneskap og lønn til oss. Du kan sette bort enkelte eller fleire oppgåver. Finn ut kva som er best for deg og din kvardag.

Du sparar tid og får betre oversikt. Du kan vere sikker på at nokon har kontroll på rekneskapet og at tilsette får lønn til rett tid. Rekneskapsføraren din held deg oppdatert og gir deg nyttige tal du kan styre bedrifta etter. 

Vi hos Azets i Kvam kjenner området godt. Vårt kontor ligger i Sjusetevegen. Våre konsulentar kjenner marknaden og bransjen din slik at vi kan vere ein god rådgjevar. Med nettbaserte løysingar blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i ein travel kvardag.

 • Korrekt føring av rekneskapet
 • Betaling til leverandørar
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine tilsette
 • Handtering av reiserekninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsrekneskap og likningspapir
 • Skatt og utbytte
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgjeving

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Rekneskapstjenester i Kvam

Rekneskap

Våre rekneskapsførarar i Kvam har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og reglar. Me vil strekkje oss langt for å gje deg gode økonomiske råd til det beste for di bedrift.
 

Utbetale lønn

Lønn

Fra rekneskapskontoret i Kvam får du hjelp med blant anna lønnsberekning, handtering av ferie og fråvær, a-meldinga og årsoppgjer. Me har alltid tilgjengelege ressursar for deg, som er 100 % oppdaterte på lover og reglar.

To personer får rådgjeving

Rådgjeving

Anten det gjeld analyse og styring av tal, styrearbeid eller spørsmål og oppgåver innan HR og lønn, har me den kompetansen du treng for å få oversikt og hjelp. 
Tre regnskapsførere

Kven er vi?

På vårt kontor i Kvam er vi 4 rekneskapsførarar som er klar til å hjelpe deg med rekneskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgjeving. Vi hjelper kunder frå alle bransjer og i alle storleiker, frå enkeltmannsforetak til større verksemder. Vi tilpassar våre tenester til dine behov.

Har de eigen rekneskapsavdeling og i periodar mangler kvalifisert personell, kan vi stille med rekneskapsførar ute hjå dykk.

Velkomen til Azets i Kvam!

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tenester

Det har aldri før vore enklare å samarbeide med din rekneskapsførar. Nettportalen CoZone er designa for å forenkle og betre din økonomiske kvardag. Gjennom CoZone har vi tilrettelagt for ein smidig og automatisert rekneskapsprosess. Nettportalen gjer samarbeidet med våre rekneskapsførarar enkelt. I CoZone kan du blant anna godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, sjå på tal og rapportar, fakturere kundar og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær meir og prøv CoZone her

CoZone Kundeportal

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
KvamKanHuset
Sjusetevegen 20
5610 Øystese

Postadresse:
Postboks 134, 5604 Øystese

Kontorleiar: Kari Lunestad, Telefon: 901 80 164

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Rekneskapsførare over heile landet

Som ein del av eit stort og landsdekkande kompetansemiljø, har me heile 50 rekneskapskontor over heile landet, i tillegg til vårt kontor på Voss. På samtlege lokalkontor finn du autoriserte rekneskapsførarar, lønnskonsulentar og rådgjevarar innanfor økonomi, lønn og HR. Du finn oss blant anna i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Ei oversikt over alle lokale rekneskapskontor finn du her.