rekneskap lønn rådgjeving på Voss
 
 
 

Rekneskapsførar i Kvam

På utkikk etter nokon som kan hjelpe deg med rekneskap, lønn eller rådgjeving? Våre tenester hjelper deg til å få kontroll på rekneskapet og lønnsoppgåvene. Ta kontakt og få eit uforpliktande tilbod.

Få hjelp med rekneskapet

 
Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Kvam vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Kvam tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Få oversikt og betre tid med rekneskapsførar frå Azets

Spar både tid og pengar ved å sette bort oppgåvene innan rekneskap og lønn til oss. Du kan sette bort enkelte eller fleire oppgåver. Finn ut kva som er best for deg og din kvardag.

Du sparar tid og får betre oversikt. Du kan vere sikker på at nokon har kontroll på rekneskapet og at tilsette får lønn til rett tid. Rekneskapsføraren din held deg oppdatert og gir deg nyttige tal du kan styre bedrifta etter. 

Vi hos Azets i Kvam kjenner området godt. Vårt kontor ligger i Sjusetevegen. Våre konsulentar kjenner marknaden og bransjen din slik at vi kan vere ein god rådgjevar. Med nettbaserte løysingar blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i ein travel kvardag.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om rekneskapskontoret i Kvam

På vårt kontor i Kvam er vi 4 rekneskapsførarar som er klar til å hjelpe deg med rekneskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgjeving. Vi hjelper kunder frå alle bransjer og i alle storleiker, frå enkeltmannsforetak til større verksemder. Vi tilpassar våre tenester til dine behov.

Har de eigen rekneskapsavdeling og i periodar mangler kvalifisert personell, kan vi stille med rekneskapsførar ute hjå dykk.

Velkomen til Azets i Kvam!

Kari Lunestad
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
KvamKanHuset Sjusetevegen 20 5610 Øystese
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Bjarte Erstad
Salgssjef
Kari Lunestad
Avdelingsleder

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Rekneskapsførare over heile landet

Som ein del av eit stort og landsdekkande kompetansemiljø, har me heile 50 rekneskapskontor over heile landet, i tillegg til vårt kontor på Voss. På samtlege lokalkontor finn du autoriserte rekneskapsførarar, lønnskonsulentar og rådgjevarar innanfor økonomi, lønn og HR.