rekneskap lønn rådgjeving på Voss
 
 
 

Rekneskapsførar i Kvam

På utkikk etter nokon som kan hjelpe deg med rekneskap, lønn eller rådgjeving? Våre tenester hjelper deg til å få kontroll på rekneskapet og lønnsoppgavene. Ta kontakt og få et uforpliktande tilbod.

Få hjelp til rekneskapet

 

Få oversikt og betre tid med rekneskapsførar fra Azets

Spar både tid og pengar ved å sette bort oppgavane inne rekneskap og lønn til oss. Du kan sette bort enkelte eller flere oppgaver. Finn ut hva som er best for deg og din kvardag.

Du sparer tid og får betre oversikt. Du kan vere sikker på at nokon har kontroll rekneskapet og at anstelde får løn til rett tid. Rekneskapsføraren din held deg oppdatert og gir deg gode tall du kan styre bedrifta etter. 

Vi hos Azets i Kvam kjenner området godt. Vårt kontor ligger i Sjusetevegen. Våre konsulentar kjenner markedet ditt og bransjen din vil også vere ein god rådgjevar. Med nettbaserte løysingar blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i ein travel kvardag.

 • Korrekt føring av rekneskapen 
 • Betaling til leverandørar
 • Fakturering til kundar
 • Lønn til dine tilsette
 • Handtering av reiserekningar og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsrekneskap og likningspapir
 • Skatt og utbytte
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgjeving

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Rekneskapstjenester i Kvam

Rekneskap

Våre rekneskapsførarar i Kvam har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og reglar. Me vil strekkje oss langt for å gje deg gode økonomiske råd til det beste for di bedrift.
 

Utbetale lønn

Lønn

Fra rekneskapskontoret i Kvam får du hjelp med blant anna lønnsberekning, handtering av ferie og fravær, a-meldinga og årsoppgjer. Me har alltid tilgjengelege ressursar for deg, som er 100 % oppdaterte på lover og reglar.

To personer får rådgjeving

Rådgjeving

Anten det gjeld analyse og styring av tal, styrearbeid eller spørsmål og oppgåver innan HR og lønn, har me den kompetansen du treng for å få oversikt og hjelp. 
Tre regnskapsførere

Kven er vi?

På vårt kontor i Kvam er me 4 rekneskapsførarar som er klar til å hjelpe deg med rekneskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgiving. Me hjelper kundar fra alle bransjer og i alle størrelsar, frå enkeltmannsforetak til større verksemder. Me tilpassar våre tjenester til dine behov.

Har de eigen rekneskapsavdeling og i periodar mangler kvalifisert personell, kan me stilla med rekneskapsførar ute hjå dykk.

Velkomen til Azets i Kvam!

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tenester

Det har aldri før vore enklare å samarbeide med din rekneskapsførar. Nettportalen CoZone er designa for å forenkle og betre din økonomiske kvardag. Gjennom CoZone har me tilrettelagt for ein smidig og automatisert rekneskapsprosess. Nettportalen gjer samarbeidet med våre rekneskapsførarar  enkelt. I CoZone kan du blant anna godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, sjå på tal og rapportar, fakturere kundar og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær meir og test ut CoZone her

CoZone Kundeportal

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
KvamKanHuset
Sjusetevegen 20
5610 Øystese

Postadresse:
Postboks 134, 5604 Øystese

Kontorleiar: Kari Lunestad, Telefon: 901 80 164

Azets beliggenhet i Kvam Øystese

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Webinar ManWithComputer

Rekneskapsførare over heile landet

Som ein del av eit stort og landsdekkande kompetansemiljø, har me heile 50 rekneskapskontor over heile landet, i tillegg til vårt kontor på Voss. På samtlege lokalkontor finn du autoriserte rekneskapsførarar, lønnskonsulentar og rådgjevarar innanfor økonomi, lønn og HR. Du finn oss blant anna i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Ei oversikt over alle lokale rekneskapskontor finn du her.