Regnskapsfører i Grenland

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Finn ut hvorfor det kan lønne seg å la oss hjelpe deg.

Ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Porsgrunn og Skien.

Hjelp til regnskapet? Ta kontakt

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

3 gode grunner til at du bør vurdere en av våre regnskapsførere og rådgivere i Grenland:

 • Du sparer tid og får bedre oversikt når en regnskapsfører hjelper deg med regnskap og lønn.
 • Du kan være sikker på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig.
 • Regnskapsføreren kan gi deg gode råd slik at du tar riktige økonomiske beslutninger.

Våre regnskapsførere i Grenland kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg gode råd. Når vi som lokale regnskapsførere også kjenner markedet ditt og bransjen din, kan du være sikker på at du og din bedrift er i trygge hender. Med nettbaserte løsninger er samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

Dette hjelper vi deg med

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning
Les mer om tjenestene her
regnskapsføring

Om oss

Vi er 40 ansatte som består av autoriserte regnskapsførere, sertifiserte lønnskonsulenter, registrert revisor, skatterevisor, seniorkonsulenter og siviløkonomer. Med dette teamet er vi mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå, og har derfor et stort fokus på å tilby en rekke rådgivningstjenester. Vi har som målsetning å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver.

Som kunder har vi alt fra mindre bedrifter til større konsern. Du finner regnskapstjenester, lønnstjenester og bedriftsøkonomisk rådgivning under samme tak. Vi bistår hverandre og er gode på kompetansedeling. Som en del av en landsdekkende kjede kan du være trygg på at vi alltid har oppdatert kompetanse, samtidig som vi med vår tilstedeværelse i Grenland kjenner markedet ditt godt.

Azets sin avdeling i Grenland holder til både i Porsgrunn og i Skien. I tillegg har vi et kontor i Kragerø. Besøk oss på Slippen eller på Klosterøya eller kontakt oss her.

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen Azets Work er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom Azets Work har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I Azets Work kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut Azets Work her

Kundeportal Azets Work på datamaskin

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Grenland har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Du bestemmer hvor og hvordan

Som regel utfører vi tjenestene fra våre lokaler, men vi kan også komme dit du er. Vi benytter normalt våre egne systemer når vi løser dine utfordringer. Men dersom du ønsker det, utfører vi gjerne jobben på dine systemer. Som kunde er valget helt og holdent ditt.

Utgangspunktet vårt er at alle oppdrag er like verdifulle. Våre erfarne regnskapsførere og rådgivere tar både små og store oppdrag, som kan spenne over få dager til mange måneder.

Her finner du oss

Sentralbord: 40 00 31 90

Avdelingleder: Siv Helén Bang Wærstad Mikalsen, tlf. 926 56 194

Salgssjef: Thomas Bredal, tlf. 950 59 627

I Skien holder vi til på Klosterøya i Klostergata 33, 1 etg. Bygget hvor vi holder til er et landemerke som står sentralt plassert i knutepunktet nord-syd-øst-vest på øya. Det ble bygget i 1890 av Skiens Forenede Tobakksfabrikker og fremstår med rike arkitektoniske detaljer i puss og synlig tegl. Det er rikelig med parkeringsplasser rett på utsiden av lokalene våre som befinner seg i 1 etg.

I Porsgrunn holder vi til i moderne lokaler i Porsgrunn Næringspark med adresse Dokkveien 8, 3 etg. Lokalene har elven som nærmeste nabo og huseier har kombinert moderne lokaler og løsninger med historie fra det maritime miljøet langs elvebredden på vestsiden av Porsgrunn by. Her har vi også rikelig med parkeringsplasser.

Dokkveien 8, Porsgrunn

Klostergata 33, 1 etg., Skien

Interesse

Kontakt oss

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 21:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss
Webinarer

Lær mer på våre webinarer og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Kan du likevel ikke delta på oppsatt tid av våre webinarer? Det går fint. Du kan få tilsendt opptak av webinaret.

Lær mer - se vårt utvalg

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Grenland. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Grenlandsområdet, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.