Regnskapsfører Drammen
 
 
 

Regnskapsfører Drammen

Trenger du hjelp med regnskap eller lønn? Vi kan regnskap og lønn og gir gode økonomiske råd til din bedrift.

Hjelp meg med regnskapet

 

Få en hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Effektiviser din hverdag og få bedre oversikt med tjenester innen regnskap og lønn fra Azets i Drammen. I mange år har vi levert våre tjenester i Drammen og omegn. 

Med våre nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften, markedet og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Drammen kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene.

Kontaktinformasjon

Telefon: 32 20 47 20

Adresse: Kobbervikdalen 67, 3036 Drammen

Postadresse: Pb. 2198 Strømsø, 3003 Drammen

Avdelingsleder: Hanna Kiperberg, tlf.: 922 60 632

Salgsansvarlig: Karl Anders Flattum, tlf.: 465 48 293

Du kan også kontakte oss via skjemaet under.

Beliggenhet regnskapskontor Drammen

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester

Våre regnskapsførere i Drammen har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi hjelper deg med det du trenger innenfor regnskap. 

 

Lønnstjenester

Lønnstjenester

Vi kan lønn! La oss hjelpe deg så er du sikker på at alt gjøres riktig. Vi er 100 % oppdaterte på lover og regler og har alltid tilgjengelige ressurser for deg.

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Få bedre oversikt over bedriftens økonomi og hjelp til styring av bedriften. Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Våre rådgivere i Drammen hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt bl.a. budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning

For de aller fleste virksomheter er det medarbeidernes kompetanse som virksomheten lever av. Våre rådgivere i Drammen kan hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR.

Les mer om personalrådgivning her.

Godkjenning av bilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Om oss i Drammen

Her møter du over 20 engasjerte og faglig oppdaterte konsulenter som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Sammen vil vi gi deg god service og høy kvalitet. Vi er regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere. Målsetningen er å forstå våre kunders hverdag og være deres naturlige samarbeidspartner og rådgiver.

Vi er mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå fordi vi tilbyr en rekke rådgivningstjenester. Sammen med automatiserte løsninger i stadig utvikling, vi sikre at effektiviteten og kvaliteten blir ivaretatt. Alle bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for optimal rådgivning.

Azets har hatt en sterk posisjon i Drammen siden etableringen i 1937. Ta gjerne turen innom. 

Velkommen!

Regnskapskontor i Drammen

Kontakt oss

Salgssjef Drammen
Karl Anders Flattum
Salgssjef 
Tel: +47 465 48 293
avdelingsleder Drammen
Hanna Kiperberg
Avdelingsleder
Tel: +47 922 60 632

Regnskap og lønn som gir oversikt i en travel hverdag

 

Med en autorisert regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Drammen får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Vi hjelper deg gjerne!

 

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Drammen. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Drammen og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.