Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Slik abonnerer du på kalenderen i Outlook

Denne kalenderen er laget av Azets for å hjelpe deg med å holde oversikt over viktige datoer og frister i forbindelse med regnskapet ditt. Du kan velge å kun importere de datoene som er viktigst for virksomheten din, eller du kan abonnere på hele kalenderen. Hvis du abonnerer på kalenderen, vil Outlook automatisk oppdatere alle hendelser i din kalender når Visma oppdaterer sin versjon. Hvis du kun importerer enkelthendelser, vil du ikke få automatiske oppdateringer.

Slik går du fram hvis du vil abonnere på kalenderen, og du bruker en Outlook-kalender:

  • Åpne kalenderen din.
  • Avklar først om du har den nyere eller den eldre versjonen av Outlook, og følg instruksjonene for den relevante kalenderen under.


I en eldre versjon av Outlook-kalenderen:

  1. Klikk Importer, og klikk deretter Abonner.
  2. I boksen “Kalender-URL” limer du inn denne lenken: https://www.google.com/calendar/ical/visma.com_ge7r3emunv8fmt9shjr77stks0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics
  3. Skriv inn et navn for kalenderen, og velg en farge.
  4. Klikk Abonner.

I en nyere versjon av Outlook-kalenderen:

  1. Klikk nedpilen Ny under navigasjonsfeltet i Outlook Kalender, og klikk Legg til kalender.
  2. Klikk Fra Internett, og lim inn følgende lenke i feltet Kobling til kalenderenhttps://calendar.google.com/calendar/ical/5jljq6qth2ta29fvnt63rs4pl0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics
  3. Skriv inn et eget navn på regnskapskalenderen i Kalendernavn-boksen.
  4. Klikk Lagre.

 

For mer informasjon om kalendere i Outlook, klikk her

Gå tilbake til kalenderen her