Regnskap og regnskapsfører for små bedrifter

Regnskapsløsninger på nett for små bedrifter. Se valg og muligheter.

 

Hjelp med eAccounting

 

Regnskapsfører
fra kr 495/time

Før regnskapet selv. Få hjelp av regnskapsfører ved behov.

Regnskap

Rådgivning med online regnskapsfører. Våre regnskapsførere sitter klar til å bistå deg med ditt regnskap og er tilgjengelig på telefon og mail.

Fra kr 495/time + programvare 

Regnskapsfører på nett

 

Regnskapsfører
fra kr 1 189/måned

Vi er din autoriserte regnskapsfører. Lønn og HR kan også inkluderes. 

Regnskap

Rådgivning online regnskapsfører
Våre regnskapsførere sitter klar til å bistå deg med ditt regnskap og er tilgjengelig på telefon, mobil og chat
Fortløpende bokføring
Vi bokfører dine bilag slik at du kan være trygg på at ditt regnskap tas hånd om iht. gjeldende regelverk
Terminvis avstemming
Hver to-månedlige termin avstemmer vi regnskapet ditt slik at det blir korrekt. Dersom man i avstemmingen av regnskapet ser at det er differanser som gjøre at regnskapet ikke er riktig, vil eventuelle manglende bilag etterspørres (utenfor fastpris) for å få et avsluttende og korrekt regnskap.
Omsetningsoppgave
MVA-rapport og omsetningsoppgaver som må sendes inn til myndighetene ved termin
Valutakonvertering
Bokføring i regnskapet av valutatransaksjoner som går i positiv/negativ retning mot lokal valuta. Dette er for alle bedrifter med transaksjoner i utenlandsk valuta. Dette gjelder blant annet ved kjøp fra utland, salg til utlandet, eller bankkonto i utenlandsk valuta.
Omsetningsrapport til skatteetaten
Myndighetene skal ha flere rapporter tilsendt (a-melding, MVA m.m.). Din regnskapsfører sender dette inn for deg.

Lønn

Tre lønnsslipper per måned
1990,- inkluderer 3 lønnsslipper per måned uavhengig om det er de samme personene hver måned. Ekstra lønnslipper utover de tre inkluderte koster fra kr 100,- per stykk
Arbeidsgiveravgift
Med ansatte følger det også arbeidsgiveravgift. Utregning og bokføring av dette gjøres av regnskapsfører.
A-melding
A-melding er en ny månedlig rapport til myndighetene som omfatter informasjon om arbeidsforhold, lønn og ytelser, skattetrekk og arbeidsgiveravgift. Regnskapsfører tar hånd om dette.
Sykefraværsstatistikk
En av mange opplysninger som skal rapporteres til myndighetene.
Reiseregninger
Ansatte som gjør utlegg for bedriften eller kjører egen bil i arbeid har krav på å bli tilbakebetalt for dette. Fører de ansatte en reiseregning så vil han/hun få tilbakebetalt dette på neste lønning.
Feriepengeoversikt
Hvert år skal ansatte ha feriepenger. For at du ikke skal havne i en økonomisk knipe når dette skal utbetales holder vi deg oppdatert med en oversikt over beløpene.
Skattetrekk
Vi påser at ditt selskap beregner korrekt skatt iht. siste oppdaterte skattekort fra dine ansatte.

Rapporter

Online rapportpakke
All våre rapporter er tilgjengelig online 24/7 gjennom din nettleser
Kundeoversikt
Klikk på kundenavnet for detaljer og historikk
Leverandøroversikt
Leverandøroversikten forteller deg hvor store kostnader du har per leverandør samt hvilke reskontroen disse bruker
Innkjøpsoversikt
Oversikt over det du gjør av innkjøp til bedriften
Digital lagring av regnskapsmateriell
Du kan i dag kaste alle originale bilag og kvitteringer så lenge det er lagret korrekt digitalt

Fra kr 1 189/måned 

Bestill regnskapsfører på nett 

Lokalt regnskapskontor

 

Få din regnskapsfører som sitter i nærheten av deg på et av våre lokale kontorer. En som kjenner markedet og bedriften din. 

 

Prisoversikt

Regnskapsfører på nett for små bedrifter og enkeltpersonforetak. Se prisoversikt for de ulike pakkene:

Prisoversikt

Det er også mulig å utvide tjenesten.

Erfaren rådgiver
Erfarne rådgivere
Tilgjengelig regnskapsfører
Kommunikasjon via nett
Kompetanse og trygghet
Kompetanse og trygghet
Moderne programvare
Tilgjengelige rapporter

Utvid tjenesten

Disse tjenestene er ikke inkludert i pakkene, men kan bestilles som tillegg til pakkene eller frittstående.

Årsoppgjør
Kr 6.990,-
Opprette AS
Kr 4.990,-
Aksjonærregister
Kr 990,-
Selskapsavvikling
Pris på forespørsel


 

Hvordan bli kunde?

Når du sender inn bestillingsskjemaet vil du motta en oppdragsavtale. Når denne er fylt ut og sendt til oss vil du kunne avtale første samtale med regnskapsfører. Han eller hun vil lede deg gjennom resten av formalitetene.

BLI OPPRINGT

Vanlige spørsmål

Fakturering kan du gjøre via webfaktura, som er direkte integrert med din online regnskapsfører. Dersom du ønsker å gjøre det meste av regnskapet selv, inkludert all bokføring av inngående fakturaer og ut-/innbetalinger, anbefaler vi at du fakturerer via Visma eAccounting.

Ja, du kan sende faktura på mail til dine kunder både via Webfaktura og via Visma eAccounting. I Webfaktura kan du også sende dine kunder elektronisk faktura (eFaktura).
Vi anbefaler da at setter bort regnskapet til din online regnskapsfører til svært fordelaktige priser. Din online regnskapsfører kan da ta seg av alt av terminoppgaver for ditt firma, og vi vil også bistå deg dersom betaling for dine fakturaer uteblir.
Benytt Azets sitt skanneprogram og skann bilagene på vanlig måte. Når de dukker på skjermen din godkjenner du og sender dem videre til din online regnskapsfører med et enkelt klikk.
Du kan bruke samtlige skannere beregnet for kontor- og hjemmebruk. Minstekrav er satt til en oppløsning på 300 DPI, slik at din online regnskapsfører får ett tilfredsstillende godt bilde til å kunne tyde bilagene.
Remittering vil si at Azets påtar seg å betale regningene til kunden. Dette kan avtales å gjøres ukentlig eller to-ukentlig. Fakturaer godkjennes av kunden før utbetaling.
Med OCR kan du sende faktura med KID-nummer. KID-nummeret definerer hvem det er som betaler og hva betalingen gjelder. Dette gir automatisk oppdatering av innbetalinger, som gjør at kunden kan holde seg fortløpende oppdatert.
Et bilag er hver inngående faktura, utgående faktura, samt hver transaksjon (inn- og utbetaling) via bank.
Ja, en reiseregning regnes som bilag. Det er viktig å fylle ut reiseregningen korrekt. Vi har reiseregningsprogram som hjelper deg med dette.
Ja, dersom du velger pakkene Enkel eller Komplett vil din online regnskapsfører bistå deg i forbindelse med innsending av mva-rapporter.
Du er ikke pliktig til å ha revisor dersom du har et foretak med driftsinntekter under 5 mill. kroner, balansesum under 20 mill. kroner, eller gjennomsnittlig antall ansatte ikke overstiger 10 årsverk. Overstiger foretaket én av disse verdiene er du pliktig til å ha revisjon.
Kravet til egenkapital i et aksjeselskap (AS) er kroner 30.000 (2012). Dette innskuddet kan også benyttes til å betale for etableringskostnader, slik som gebyr til Brønnøysundregistrene.
Her er det to muligheter:
1. Det opprettes en postadresse hvor kunden kan sende fysiske oppsamlede bilag månedlig/tomånedlig og hvor disse blir skannet inn og lastet opp for kunden.
2. Det opprettes et skriv med adresse/mailadresse som kunden leverer til sine leverandører. Disse kan så sende fakturaer til kunden direkte inn i våre systemer uten at kunden involveres.
Elektronisk handelsformat EHF er statens nye format for elektronisk fakturering. Fakturaene sendes i et standardformat gjennom et samkjørt fakturanettverk. Dette gjør det sikrere å fakturere da fakturaen alltid vil nå frem og standardformatet gjør at det er leselig for alle som er knyttet opp til nettverket.

Ta kontakt

Ring oss på 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.