Personlig regnskapsfører
 
 
 

Regnskapsfører for små bedrifter

Hjelp til små bedrifter som trenger nærhet til regnskapsfører men likevel ikke går glipp av samarbeid på nett.

Finn din regnskapsfører

 
Samarbeid med regnskapsfører som er i nærheten av deg og som kjenner ditt lokale marked. Få det beste av to verdener med personlig regnskapsfører og løsninger på nett som effektiviserer hverdagen. Enten ditt selskap er nystartet eller etablert liten bedrift er det god å ha en regnskapsfører som kjenner deg og ser behovene og følger konjunkturene i selskapet ditt.
  • Din personlige regnskaps- og lønnskonsulent
  • Fortløpende regnskapsføring
  • Fakturer selv og la oss gjøre resten
  • Godkjenn selv bilag i portal
  • Vi påser rapportering av skatter og avgifter som MVA og arbeidsgiveravgift
  • Gode råd til styring av likviditeten
  • Årsregnskap og likningspapirer

Alle våre kontorer

Vi har over 50 regnskapskontorer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

 

CoZone Kundeportal

Alt tilgjengelig på nett

Alle regnskap er tilgjengelig i vår nettbaserte kundeportal, CoZone. CoZone effektiviserer samhandlingen mellom deg og din regnskapsfører. Her kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og se på oversiktlige rapporter tilpasset din virksomhet – akkurat når og hvor du vil.

Autorisert regnskapsfører

Våre regnskapskontor er autoriserte og følger dermed kravene om kvalitet fra Finanstilsynet. I tillegg til kravene fra Finanstilsynet påser vi at våre ansatte alltid er oppdatert på områder som kommer våre kunder tilgode. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning effektivt og tilpasset din bedrift.  Les mer om autorisert regnskapsfører.

Ta kontakt

Ring oss på 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 19:00 mandag-torsdag og kl. 08:00 - 16:00 fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.