Personlig regnskapsfører for små bedrifter

Med mer enn 50 regnskapskontorer over hele landet, kan vi hjelpe små bedrifter som trenger mer personlig oppfølging men likevel ikke gå glipp av effektiv samarbeid via tjenester på nett.

Finn din regnskapsfører

Personlig regnskapsfører
 
 
 
Samarbeid med regnskapsfører som er i nærheten av deg og som kjenner ditt lokale marked. Få det beste av to verdener med personlig regnskapsfører og løsninger på nett som effektiviserer hverdagen. Enten ditt selskap er nystartet eller etablert liten bedrift er det god å ha en regnskapsfører som kjenner deg og ser behovene og følger konjunkturene i selskapet ditt.
  • Din personlige regnskaps- og lønnskonsulent
  • Fortløpende regnskapsføring
  • Fakturer selv og la oss gjøre resten
  • Godkjenn selv bilag i portal
  • Vi påser rapportering av skatter og avgifter som MVA og arbeidsgiveravgift
  • Gode råd til styring av likviditeten
  • Årsregnskap og likningspapirer

Alle våre kontorer

Vi har over 50 regnskapskontorer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontorer finner du her.

 


Alt tilgjengelig på nett

Alle regnskap er tilgjengelig i vår nettbaserte kundeportal, Azets Work. Azets Work effektiviserer samhandlingen mellom deg og din regnskapsfører. Her kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og se på oversiktlige rapporter tilpasset din virksomhet – akkurat når og hvor du vil.

Autorisert regnskapsfører

Våre regnskapskontor er autoriserte og følger dermed kravene om kvalitet fra Finanstilsynet. I tillegg til kravene fra Finanstilsynet påser vi at våre ansatte alltid er oppdatert på områder som kommer våre kunder tilgode. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning effektivt og tilpasset din bedrift.  Les mer om autorisert regnskapsfører.

Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Ta kontakt

Ring oss på 40 10 40 18
Åpningstider hverdager:
kl 8 - 19 mandag - torsdag

kl 8 - 16 fredag

 
Ta kontakt for pakker og priser