Lønnshjelp i DNB Regnskap

Dersom du har ansatte i selskapet må lønnskostnader registreres i regnskapet samt rapporteres til myndighetene via A-melding. Regelverket innenfor lønn og rapportering av inntekter for ansatte er stort og stadig i endring. Feil her kan få økonomiske konsekvenser både for arbeidsgiver og for arbeidstaker. Det kan derfor lønne seg å be om hjelp fra noen som har kompetanse på området.

På nåværende tidspunkt er det ikke noen modul for lønnskjøringer i DNB Regnskap. Vi vil derfor utføre oppgaven i egne systemer. Det vi trenger fra dere er grunnlaget for lønnskjøringen hver måned så tar vi oss av resten. Med grunnlagt menes da informasjon om ansatte, lønn og eventuelle innberetningspliktige ytelser. 

Bestill lønnstjenester

Vi hjelper deg blant annet med:

  • Lønnskjøring for firma
  • Terminoppgaver for forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift
  • Inn og utmeldinger av ansatte i AA-registeret
  • Rapportering av a-melding

Pris inntil 3 ansatte:
kr 1.035,- ekskl. mva.

 

Logo DNB

process_illustration_no.jpg

Kom i gang med tjenester fra Azets

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Få mer innformasjon og kom i gang.
Ring 40 10 40 18 eller fyll inn skjemaet.
Våre åpningstider er hverdager fra kl. 8 - 16.

no_bg_consultant_workig.jpg