YM Consult trengte et regnskapssystem med flere funksjoner

Da YM Consult så etter en løsning med flere funksjoner, god support og rådgivning, ble Azets det naturlige valget.

Hjelp til å gjøre det de gjør best

YM Consult tilbyr kartlegging med utarbeidelse av miljøsaneringsbeskrivelse og tiltaksplan for forurenset grunn. Det er et forskriftsmessig krav om kartlegging og fjerning av helse- og miljøfarlige stoffer ved tiltak i eksisterende byggverk og på eiendomsgrunn, og dette er noe YM Consult effektivt kan ta seg av. De ble stiftet i 2019, og har i dag 2 ansatte, med kunder som spenner fra eiendomsutviklere, til entreprenører of private tiltakshavere.

Vi så etter et system med alle funksjonene bedriften vår har behov for i tillegg til god support og rådgivning.

David Quach, Miljørådgiver/Partner

Arbeidsdagene er veldig varierte, men begrenses ofte til befaringer, tilbudsutarbeidelse, forarbeid, kartlegging, tolkning av analyseresultater med rapport og generell administrasjon.

I oppstartsfasen hadde vi kun en ansatt og hadde et behov for et enkelt regnskapssystem med god support slik at man kunne fokusere på vår kjernevirksomhet. Ved å velge DNB regnskap har hverdagen definitivt blitt lettere.

Med Azets’ rådgivere på laget kan bedriftene fokusere på det de kan best, mens regnskapet blir gjort enkelt og effektivt. 

Azets tilbyr regnskapshjelp og rådgivning for alle kunder av DNB Regnskap. Årsoppgjør, lønn, ad hoc-oppgaver eller fast hjelp til regnskapet er noen av tjenestene vi kan bistå med.

Azets bistår også med å komme i gang med DNB Regnskap.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, lønn, HR og IT-drift. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forepørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.