Ta testen:

Hvor digitalt er egentlig selskapet ditt? Ta vår test og avslør selskapets digitale modenhet.

 
 

Gratulerer! Du kan med stolthet si at selskapet ditt er digitalt.

 

Du har tankesettet, kulturen, menneskene, systemene, administrasjonen, kapasiteten og teknologien på plass. Du har budsjettene og ressursene til å gjøre ord om til handling og realisere den digitale strategien i selskapet. Ingen selskaper er perfekte, men du kan i alle fall konstatere at du har kommet en lang vei og gitt deg selv et konkurransefortrinn.

Selskapet ditt er på vei til å bli digitalt, men du har fortsatt mye å gå på.

 

Du har startet på en reise i retning av modernisering og digitalisering av deler av virksomheten – som vil gjøre selskapet enda mer effektivt. Du er imidlertid et stykke unna å omfavne en kultur, et tankesett og en arbeidsflyt som er digitalt drevet. Deler av de manuelle og tidkrevende oppgavene og prosessene i selskapet bør og kan trolig automatiseres, slik at du kan bruke mer tid på å utvikle og ta vare på kjernevirksomheten.

Den digitale modenheten i selskapet ditt er veldig lav – vi anbefaler deg å ta grep.

 

Det ser ikke ut til at du hverken har en digital kultur, digitaler planer, et digitalt tankesett eller en digital arbeidsflyt på plass. Kanskje gjør du forretninger slik du alltid har gjort, og kanskje passer det deg bra i dag. Vi anbefaler likevel at du vurderer å digitalisere sentrale oppgaver og prosesser, og utnytte det digitale potensialet for å bli enda mer effektiv. Konkurransen i markedet hardner til, og selskaper må finne nye måter å jobbe smartere på for å forbli konkurransedyktige og fortsette å utvikle virksomheten.

Gratis guide: Våre beste tips til digitalisering av økonomifunksjonen i selskapet

Guide til digitalisering av økonomifunksjon

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.