Glad kunde av Azets
 
 
 

5 gode grunner til å velge Azets

Azets er Nordens ledende kunnskaps- og teknologihus. Her er de 5 største fordelene ved å velge Azets som din forretningspartner.

Tjenestene - Få hjelp med en oversikt

 

Kanskje vurderer du Azets som en potensiell leverandør av regnskaps- og lønnstjenester til bedriften din? Vi gir deg 5 gode grunner til å velge Azets som din forretningspartner.

 

1. Teknologi

Som den største aktøren i bransjen har vi et ansvar for å alltid utvikle oss og være i det teknologiske førersetet. Det handler om å utnytte potensialet i ny teknologi til det fulle. Azets gjør nettopp det – vi investerer kraftig i teknologi. Azets utvikler egen programvare og formidler programvare fra våre gode samarbeidspartnere. Teknologien fra Azets skal være verdiskapende og som vår kunde skal vi sørge for at du drar alle fordelene.

Se for deg at du har tilgang til smarte, brukervennlige løsninger som gir deg rask tilgang til alt du trenger. Du får umiddelbart full oversikt over bedriftens økonomi. Du har programvare og integrasjoner på plass for å løse ethvert behov. Samtidig får du gode råd og strategier som hjelper deg å utnytte potensialet fra teknologi og digitalisering. Gjør du alt dette, er du definitivt på rett vei mot digitalisering og digital transformasjon av bedriften din.

Azets leverer en komplett teknologipakke bestående av både programvare og rådgivningstjenester knyttet til teknologi og digitalisering.

2. Fleksibilitet

I mange år har vi utviklet og levert tjenester av høy kvalitet. Et bredt spekter av tjenester og løsninger hjelper kundene våre å løse deres ofte helt unike behov. Selv om basis- og standardiserte tjenester og løsninger er selve grunnlaget i vår leveranse, er vi kapable til å skreddersy leveransen vår til den enkelte virksomhet – uansett hvor enkel eller kompleks situasjonen måtte være i bedriften. Det handler om å kombinere smart programvare, svært kompetente medarbeidere og lang erfaring – til det beste for kundene våre.

Se for deg at Azets håndterer økonomifunksjonen i selskapet ditt, enten delvis eller helt. Istedenfor å måtte la ansatte gå, eller gjennomføre dyre rekrutteringsprosesser, ville du være i stand til å raskt og enkelt forandre omfanget av tjenestene du mottar fra oss. Det er både enkelt og kostnadseffektivt. Vi er fleksible og følger utviklingen i markedet og i bedriften din. Dersom noen av dine nøkkelmedarbeidere på regnskap eller lønn blir syke, vil en ekspert fra Azets alltid sitte klar til å bidra umiddelbart.

Vi lever i en verden der forandring er regelen, ikke unntaket. Azets håndterer spørsmål om lønn, skatt, regnskap, juss, HR og mye annet løpende for våre kunder. Du skal kunne forvente at din profesjonelle forretningspartner leverer den strategiske rådgivningen du trenger når du trenger den.

3. Ferdigheter og erfaring

Erfaring og kunnskap er høyt verdsatte egenskaper når man håndterer nye utfordringer på vegne av svært mange kunder. Flere enn 3000 erfarne og kompetente regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere i Azets utvikler sin kompetanse kontinuerlig.

Vi er alltid oppdatert på det siste innen lover og regler som kan påvirke bedriften din. Gjennom å utnytte data og innsikt fra kundene våre, jobber vi hele tiden med å eksperimentere og skape flere og bedre verdiøkende tjenester.

4. Prosesser og rutiner

Azets leverer tjenester gjennom kvalifiserte og solide rutiner og systemer som har tålt tidens tann – samtidig som vi hele tiden tilpasser og forbedrer oss i takt med kundenes dynamiske behov.

Flere enn 20 000 kunder i Norden har allerede gitt Azets tillit som deres forretningspartner. Kundene legger listen høyt og sikrer at vi forbedrer oss hver eneste dag. Kort fortalt benytter vi et sett med prosesser og rutiner designet for å sikre at kundene våre får det de har behov for.

5. Hele bedriften din i ett enkelt bilde

Som en beslutningstaker i bedriften din, ser vi for oss at du gjerne ønsker enkel tilgang til nøkkeltall, økonomiske rapporter og annen viktig økonomisk informasjon – aller helst når som helst, hvor som helst og på både PC, nettbrett og mobil.

Azets’ skybaserte kundeplattform Cozone tegner det store bildet av bedriften din på et øyeblikk. Få tilgang til alt du trenger og alle tjenestene Azets tilbyr i én og samme digitale arbeidsflate, som tilbyr skybasert regnskap, lønn, HR-tjenester og mye mer. Du kan eksempelvis bevege deg fra reiseregninger til å godkjenne leverandørfakturaer fra samme innlogging og i samme økt.

Ved å trykke på en knapp, får du umiddelbart oversikten du trenger på virksomheten din.

En liten oppsummering på hvorfor velge Azets

For å summere opp: hva kan du egentlig forvente som kunde hos Azets? Fleksible og fremtidsrettede løsninger. Tilgang til teknologi som er både banebrytende og gjennomtestet. Svært solide rutiner og prosesser i alle deler av leverandørkjeden.

Azets’ integrerte og personaliserte kundeplattform samler alt du trenger på ett brett, med kun én innlogging. Og dersom en av våre løsninger ikke passer for deg, kan du være trygg på at vi finner en annen som gjør det.

 

Kom i gang med tjenester fra Azets

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.