Tiltakspakker hjelp til oversikt
 
 
 

Mulige økonomiske tiltak og hjelpepakker

Det handler om å ta vare på likviditeten og ha penger til å betale løpende kostnader. Her er en oversikt over hva du kan gjøre og en oversikt over myndighetenes tiltak og krisepakker til bedrifter.

Azets hjelper deg i gang.

 

Tiltakspakker til bedrifter i forbindelse med Covid-19

Her legger vi inn oppdaterte hjelpepakker og hva Azets kan bidra med å få effektuert tiltakene i bedriften din. På denne nettsiden vil vi holde deg oppdatert når endringer og oppdateringer inntreffer.

Lønn & HR

MVA & Skatt

Andre relevante områder

Andre muligheter

Det gjelder å bruke mulighetene man har for å bedre likviditeten og få kontroll på situasjonen. Her lister vi opp det Azets kan hjelpe bedrifter med.

 

Hva kan du gjøre?

Hva kan Azets bistå med

Bruk av eksisterende likviditet

Azets kan hjelpe til med å få en oversikt på hvordan din likviditet ser ut sånn at du vet hva du har til rådighet. 

 

Inndrivelse av utestående

Azets kan hjelpe deg med å lag en oversikt over det utestående

Etablering av kassekreditt 

En kassekreditt kan være fordelaktig når forskjellige offentlige avgifter forfaller. Videre må du huske at når hjulene kommer igang igjen, kan det ta noen måneder før penger kommer inn i selskapet igjen. 

Reduksjon av kostnader

Azets kan hjelpe til med å få en oversikt over din virksomhets kostnader. Det kan være at noen kostnader kan kuttes midlertidig, eller utsettes til et senere tidspunkt. 

Lage et likviditetsbudsjett

Et viktig parameter for å styre godt i løpet av den kommende perioden er å ha en oppdatert oversikt over bedriftens økonomi og likviditet. 

Azets kan hjelpe til med å lage et drifts- og likviditetsbudsjetter som begge tar høyde for lavere aktivitet i en periode og inntar ulike støtteordninger. 

 

Kontakt våre eksperter

Azets hjelper mange kunder med å identifisere og gjennomføre tiltak som kundene kan dra nytte av.

For mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.