Mann og dame får rabattavtale
 
 
 

Rabattavtaler som kunde av Azets

Som kunde av Azets får du kostnadsfri tilgang til svært gode priser på ikke-strategiske innkjøp til din bedrift.

Få mer info om rabattavtaler 

 

Azets er en betydelig leverandør av regnskap og lønnstjenester i Norge og vi har mange kunder. På vegne av våre kunder, har vi forhandlet frem flere gode avtaler på vegne av kundene. Vi ser den økonomiske verdien i et slikt samarbeid.

Mange bedrifter i Norge mangler innkjøpsmakt på en rekke tjenester, noe som gjør at regningene blir uforholdsmessig høye. Ved å kjøpe inn sammen med andre, blir volumet høyt og vi oppnår innkjøpsmakt sammen. Det er det Azets sørger for. 

Hånds om får penger spar ved innkjøpssamarbeid

Spar tid og penger

Nettbasert innkjøpsportal

Alt samlet på ett sted

Rådgiver

Profesjonell rådgivning

logo_soderholm.svg

Forsikring

Rådgivning og riktig dekning. Det er viktig å ikke betale for mye, men du må betale nok til at det blir riktig dekning når uhellet er ute. Gjennom Azets forsiktinig, hjelper vi deg med dette. Ut i fra en regnskapsanalyse, vil vi se på den relative kostnaden forsikring representerer for deg og ditt selskap. Ut i fra dette setter vi deg i kontakt med vår partner, som lager skreddersydd løsning for ditt forsikringsbehov. 

Hva er Azets forsikring?

Azets samarbeid med Söderberg & Partners på rådgivning og forsikring. Forutsetninger er at du er registrert kunde hos Azets og du beholder fordelen så lenge du er kunde. Forsikring som tilbys er innen alle kategorier som personforsikring, skade, bil, cyber, samt andre mer spesielle forsikringer. 

Hvilken type forsikring?

Azets Forsikring har gjennom avtale med Søderberg og Partners mulighet for å skreddersy et forsikringsopplegg, som skal sikre at det er riktig dekning til riktig pris. Det betyr at vi uavhengig av bransje og størrelse, finner forsikring innen skade, bil, innbo, bedrift, pensjon og andre spesialforsikringer. 

 

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene og tjenestene. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.