Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Nets

Nets tilbyr betalingsterminaler, tilbehør og betalingsløsninger for alle type salgssteder og behov.

Løsningen er integrert med Azets’ systemer.

Betalingssystem
 
 
 

Om Nets

Nets er Nordens ledende leverandør av kort- og betalingstjenester og leverer betalingsterminaler og innløsertjenester for alle typer salgssteder og behov. Det finnes systemer for både fysiske butikker og netthandel.

Regnskapsdata går ret inn i regnskapssystemet og integrasjon mot Azets regnskapsførerne er på plass. Unngå dobbeltarbied og få enda mer ut av tallene.


Oversikt
God oversikt

Du får en oversikt over alle ikke-strategiske innkjøp på et sted.

Kostnadsbesparende
Kostnadsbesparende

Stordriftsfordelen gir deg gode rabatter.

Bedre tid
Bedre tid

Ett sted med oppdaterte ferdigforhandlede priser sparer deg for tid.

Hvem passer systemet for

Visma Innkjøpssamarbeid passer for alle typer virksomheter, fra små bedrifter til store konsern. Mindre bedrifter får tilgang til betingelser de ikke vil klare å oppnå på egenhånd, mens store selskaper kan spare mye tid og ressurser på å la oss ta oss av avtaleforhandlinger og leverandøroppfølging. Visma Innkjøpssamarbeid gir tilgang til 40 bedriftsavtaler, i tillegg til 20 avtaler rettet mot privat forbruk. Alle kunder får sine egen konsulent som vil bistå i oppstarten, opprette de nødvendige avtalene, og være kontaktpunkt gjennom hele kundeforholdet.

Dette får du

 • 40 bedriftsavtaler innen områder som
  • Data og tele
  • Drift
  • Kontor og administrasjon
  • Reise og overnatting
  • Økonomi og personal
 • 20 privatavtaler
 • Personlig oppfølging

Ren AS

Ren AS fikk anbefalt Visma Innkjøpssamarbeid fra sin regnskapsfører i Azets og syntes det var veldig betryggende at et seriøst regnskapsbyrå anbefale et slikt tiltak.

- Det at vår regnskapsfører kan tilby tjenester som bidrar til å kutte kostnader var for oss helt avgjørende for vårt valg, og har gitt oss meget gode innkjøpsvilkår på mange områder, fastslår administrasjonsansvarlig Kjetil Løberg i Ren AS.

Infratek AS

Infratek har det siste tiåret gått fra å være en avdeling i Hafslund, til å bli selvstendig og en ledende entreprenør innen kritisk infrastruktur i Norden. Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

- Det å vite at vi på innkjøpsavdelingen kan ha ryggen fri fordi vi føler oss trygge på at vi alltid har gode avtaler, også på mindre kontrakter, har frigjort mye tid forteller Serina Nilsson, Infratek

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.