Innkjøpssamarbeid
 
 
 

Innkjøpssamarbeid

Som kunde av Azets får du kostnadsfri tilgang til svært gode priser på ikke-strategiske innkjøp til din bedrift.

få en gratis demo 

 

Ved å benytte deg av innkjøpssamarbeidet vil du få stordriftsfordeler ved innkjøp og reduserer bedriftens kostnader. Ikke-strategiske innkjøp er ofte svært ressurs- og kostnadskrevende. Derfor kan oppgavene med fordel overlates til andre, eller bli gjort på en mer effektiv måte. Du vil få en grundig gjennomgang av dine nåværende avtaler og utgiftsposter, slik at du enkelt kan se hvilke avtaler som vil være mest lønnsomme for bedriften din.

Gjennom innkjøpssamarbeidet får du tilgang til over 40 avtaler; alt fra strøm, forsikring og reise til kontorrekvisita, dagligvare, renhold og IT.  I tillegg til avtaler for din bedrift får også du og dine ansatte tilgang til en rekke rabatter og fordeler til privat bruk.

Alle avtalene vil være tilgjengelig i en nettbasert portal, slik at du har full oversikt og kontroll på alle deres avtaler. Bruk tiden på det dere er best til, så sørger vi for at dere har de beste avtalene til deres bruk – til enhver tid.

Hånds om får penger spar ved innkjøpssamarbeid

Spar tid og penger

Nettbasert innkjøpsportal

Nettbasert innkjøpsportal

rapport innkjøpsanalyse

Gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse

partner Visma logo

Vår samarbeidspartner

Visma Advantage er Nordens største innkjøpssamarbeid.

 

 

 

logo Ren AS

Ren AS

Ren AS fikk anbefalt Visma Innkjøpssamarbeid fra sin regnskapsfører i Azets og syntes det var veldig betryggende at et seriøst regnskapsbyrå anbefale et slikt tiltak.

"Det at vår regnskapsfører kan tilby tjenester som bidrar til å kutte kostnader var for oss helt avgjørende for vårt valg, og har gitt oss meget gode innkjøpsvilkår på mange områder." 

Kjetil Løberg i Ren AS.

Logo Infratek

Infratek AS

Infratek har det siste tiåret gått fra å være en avdeling i Hafslund, til å bli selvstendig og en ledende entreprenør innen kritisk infrastruktur i Norden. Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

"Det å vite at vi på innkjøpsavdelingen kan ha ryggen fri fordi vi føler oss trygge på at vi alltid har gode avtaler, også på mindre kontrakter, har frigjort mye tid." 

Serina Nilsson, Infratek

Kontakt oss for en uforpliktende demo

La oss gi deg en introduksjon til systemet. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 
Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.