Fakturasalg
 
 
 

Fakturasalg

Fakturasalg er den raskeste og enkleste veien til bedre betalingsevne. På dagen. Vi har et samarbeid med Sparebank1 som kjøper fakturaene dine.

Jeg er kunde og ønsker mer informasjon om fakturasalg

 

Azets tilbyr sine kunder salg av faktura – som umiddelbart gir penger på bok. Denne løsningen er svært fleksibel, ved at du kan selge én og én faktura når behovet for likviditet oppstår.

Fakturasalg tilbys som en automatisk løsning i faktureringsprogrammet vårt, men en faktura kan også selges manuelt utenfor dette programmet. Løsningen passer best for bedrifter som fakturerer andre bedrifter.

Finansiering er anskaffelse av kapital til selskapets drift og investeringer. Regnskapet ditt gir et godt datagrunnlag for å vurdere hvilken type finansiering som er mest hensiktsmessig. Hva du bør velge avhenger blant annet av bransje, selskapets struktur, likviditetssituasjon og egenkapital.

Det finnes mange ulike former for finansiering. En oppstartsbedrift vil få finansiering fra eiere, mens et selskap i drift har kunder som betaler for seg. I perioder kan en virksomhet ha behov for økt kapital. Da tyr man ofte til tradisjonelle banklån og kassekreditt. I dagens marked finnes det imidlertid nye løsninger som er mer skreddersydd din unike driftssituasjon.

 Bedre likviditet, mindre bekymring

Enkelt i bruk

Fleksibelt

Fakturasalg er en rask og enkel løsning for bedrifter som opplever et behov for økt kapital raskt. Lange kredittider til kunder kan gi et behov for kontanter. Med fakturasalg kan du enkelt selge én eller flere av dine fakturaer for å få penger raskt inn på konto. Dette er svært fleksibelt – du bruker løsningen kun når behovet ditt oppstår.

Dersom vi i Azets tar oss av faktureringen, gir du selv beskjed om hvilken faktura du ønsker å selge i samråd med din regnskapsfører. Står du selv for faktureringen gjennom vårt faktureringsprogram, vil du selv kunne ta valget om å fakturere på ordinær måte eller selge fakturaen.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene og tjenestene. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.