Driftskreditt
 
 
 

Driftskreditt

Fleksibel driftsfinansiering for bedre likviditet, direkte integrert mot vårt regnskapssystem.

Få en gratis demo

 

Som kunde av Azets har du tilgang til en av markedets beste løsninger for driftfinansiering og likviditetsstyring. Kredittrammen er et resultat av det kundene dine til enhver tid skylder deg og vi tilbyr en fleksibel kredittramme hvor du får forskudd på utestående faktura. Du velger selv hvor mye du ønsker å bruke av kredittrammen, og du betaler kun for det du bruker. Vi tar ikke et gebyr pr utstedte faktura eller andre type løpende gebyrer, og vi krever heller ikke at du bytter bank.

Forsterk bedriftens likviditet med en driftskreditt som har en transparent prismodell, og hvor du kun betaler for det du bruker. Du trenger ikke å bytte bank og du kan beholde de kontoene du bruker i dag. Løsningen har en moderne integrasjon med våre systemer. Den speiler fordringsmassen løpende, gjør en evaluering av denne og gir den en score - basert på dette gis finansiering.

 Enkle, digitale prosesser

Fleksibel kredittramme

Kostnadseffektivt

Sikker påloggingsportal

Gjennom en sikker påloggingsportal har du til enhver tid full oversikt over selskapets fordringsmasse og tilgjengelig kreditt. Du kan også enkelt overføre penger til og fra driftskontoen, som kan være den samme som du har i dag. Med driftskreditt behøver du ikke lenger bekymre deg over likviditeten, men fokusere helt og holdent på driften og mulighetene som kanskje byr seg.

Vår samarbeidspartner

Pareto Bank ASA er en spesialisert bank, effektivt organisert rundt kompetanse og kundeservice. Bankens fokusområder er eiendomsfinansiering, selskaps- og verdipapirfinansiering og shipping- og offshorefinansiering.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene, tjenestene og fordelene. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe  40 10 40 18  


Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag - fredag

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.