Fakturasalg
 
 
 

DeBank fakturasalg

Bedre likviditet og mindre bekymringer med fakturasalg fra DeBank.

Med integrasjon til Azets, kan kunder som fakturerer via CoZone ha tilgang på penger direkte i fakturaløsningen. Innen 24 timer vil du som kunde få penger ved å selge fakturaen til DeBank. En bekymring mindre om når og om kunden betaler.

 

Dette er DeBank

Alt vi gjør, handler om å gi deg som kunde bedre betalingsevne og mindre bekymringer. Dette slik at du kan gjøre de investeringene du ønsker og kan gripe de mulighetene du ser. Alle våre kunder er ulike, men de har én viktig ting felles: De får ikke alltid hjelpen de trenger, når de trenger det, i en tradisjonell bank.

Det er derfor kundene kommer til DeBank. En bank som forholder seg til realitetene. En bank som hjelper kundene til bedre betalingsevne og mindre bekymringer.

Våre løsninger passer best for bedrifter som fakturerer andre bedrifter, såkalt B2B. Produktet «Fakturasalg» er en fleksibel form for finansiering, som gir deg som kunde tilgang på penger når du trenger det, i faktureringssystemet ditt.

 


Bedre likviditet

Bedre likviditet

Få penger på konto kort tid etter du har solgt fakturaen.

Enkelt i bruk

Enkelt i bruk

Kun et tastetrykk og fakturaen er solgt.

Fleksibelt

Fleksibelt

Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge

Dette får du

Ved å få fakturert beløp utbetalt med en gang får du penger til å gjøre investeringer eller gripe andre muligheter. Dette gir deg en fleksibilitet i forhold til tilgang på å gjøre investeringer når du trenger penger. Alt er integrert i fakturasystemet til Azets og det er enkelt å velge hvilke fakturarer som DeBank skal overta.

Få redusert kredittid uten faste kostander eller forpliktelser.

Ønsker du å bli kunde av DeBank? - Her kan du bli kunde

En kunde - DM Stål

Selv om ordrebøkene er fulle kan likviditeten likevel være anstrengt i perioder. Jo større prosjekter DM Stål skal levere, jo større er utgiftene. Og ingen betaler før varene faktisk er på byggeplassen. Fakturasalg hjelper dem i perioder med store utlegg. 

Les mer her

Kontakt oss for en uforpliktende demo

La oss gi deg en introduksjon til systemet. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 
Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider sommerstid: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.