Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

DeBank fakturasalg

Bedre likviditet og mindre bekymringer med fakturasalg fra DeBank.

Med integrasjon til Azets, kan kunder som fakturerer via Azets Work ha tilgang på penger direkte i fakturaløsningen. Innen 24 timer vil du som kunde få penger ved å selge fakturaen til DeBank. En bekymring mindre om når og om kunden betaler.

Fakturasalg
 
 
 

Dette er DeBank

Alt vi gjør, handler om å gi deg som kunde bedre betalingsevne og mindre bekymringer. Dette slik at du kan gjøre de investeringene du ønsker og kan gripe de mulighetene du ser. Alle våre kunder er ulike, men de har én viktig ting felles: De får ikke alltid hjelpen de trenger, når de trenger det, i en tradisjonell bank.

Det er derfor kundene kommer til DeBank. En bank som forholder seg til realitetene. En bank som hjelper kundene til bedre betalingsevne og mindre bekymringer.

Våre løsninger passer best for bedrifter som fakturerer andre bedrifter, såkalt B2B. Produktet «Fakturasalg» er en fleksibel form for finansiering, som gir deg som kunde tilgang på penger når du trenger det, i faktureringssystemet ditt.

 


Bedre likviditet
Bedre likviditet

Få penger på konto kort tid etter du har solgt fakturaen.

Enkelt i bruk
Enkelt i bruk

Kun et tastetrykk og fakturaen er solgt.

Fleksibelt
Fleksibelt

Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge

Dette får du

Ved å få fakturert beløp utbetalt med en gang får du penger til å gjøre investeringer eller gripe andre muligheter. Dette gir deg en fleksibilitet i forhold til tilgang på å gjøre investeringer når du trenger penger. Alt er integrert i fakturasystemet til Azets og det er enkelt å velge hvilke fakturarer som DeBank skal overta.

Få redusert kredittid uten faste kostander eller forpliktelser.

En kunde - DM Stål

Selv om ordrebøkene er fulle kan likviditeten likevel være anstrengt i perioder. Jo større prosjekter DM Stål skal levere, jo større er utgiftene. Og ingen betaler før varene faktisk er på byggeplassen. Fakturasalg hjelper de i perioder med store utlegg.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.