Nettbutikk
 
 
 

24Nettbutikk

24Nettbutikk er blant Nordens raskest voksende nettbutikkløsning og leverer en komplett nettbutikk klar til bruk! Løsningen er integrert med Azets sine regnskapsløsninger slik at informasjon blir løpende oppdatert i regnskapet.

 

Om 24Nettbutikk

24Nettbutikk leverer en komplett netthandelsløsning som gjør det enkelt og raskt å komme i gang med en nettbutikk. De har fokus på å bygge en brukervennlig løsning fra A til Å, slik at deres kunder skal lykkes med sine salg.

Ved å bruke 24Nettbutikk som leverandør får du bla. tilgang til markedets beste betalingsløsninger som Klarna Checkout og Vipps, i tillegg har de integrasjoner med Posten Bring og Postnord.


Gratis support

Gratis support

Du kan kontakte 24Nettbutikk på telefon, Chat eller e-post og få gratis support.

Ingen skjulte kostnader

Ingen skjulte kostnader

Faktura, kortbetaling og Vipps er inkludert i prisen

Integrasjon

Full integrasjon

Krediteringer og returordre sendes direkte til Azets

Hvem passer systemet for

Alle bedrifter som ønsker å bruke internett som salgskanal kan bruke 24Nettbutikk. Deres typiske kunder er små og mellomstore bedrifter med et stort behov for å drive nettbutikken effektivt, uten å bruke utviklere eller dyre konsulenter. Integrasjonen med Azets sørger for at omsetnings- og kundedata kommuniseres løpende mellom systemene og gir din bedrift et forutsigbart kostnadsbilde og en hurtig oppstart.

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang

La oss gi deg en introduksjon til systemene og tjenestene. Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt. 

Du kan også ringe 40 10 40 18

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.