Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

24Nettbutikk

24Nettbutikk er blant Nordens raskest voksende nettbutikkløsning og leverer en komplett nettbutikk klar til bruk! Løsningen er integrert med Azets sine regnskapsløsninger slik at informasjon blir løpende oppdatert i regnskapet.

Nettbutikk
 
 
 

Om 24Nettbutikk

24Nettbutikk leverer en komplett netthandelsløsning som gjør det enkelt og raskt å komme i gang med en nettbutikk. De har fokus på å bygge en brukervennlig løsning fra A til Å, slik at deres kunder skal lykkes med sine salg.

Ved å bruke 24Nettbutikk som leverandør får du bla. tilgang til markedets beste betalingsløsninger som Klarna Checkout og Vipps, i tillegg har de integrasjoner med Posten Bring og Postnord.


Gratis support
Gratis support

Du kan kontakte 24Nettbutikk på telefon, Chat eller e-post og få gratis support.

Ingen skjulte kostnader
Ingen skjulte kostnader

Faktura, kortbetaling og Vipps er inkludert i prisen

Integrasjon
Full integrasjon

Krediteringer og returordre sendes direkte til Azets

Hvem passer systemet for

Alle bedrifter som ønsker å bruke internett som salgskanal kan bruke 24Nettbutikk. Deres typiske kunder er små og mellomstore bedrifter med et stort behov for å drive nettbutikken effektivt, uten å bruke utviklere eller dyre konsulenter. Integrasjonen med Azets sørger for at omsetnings- og kundedata kommuniseres løpende mellom systemene og gir din bedrift et forutsigbart kostnadsbilde og en hurtig oppstart.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.