Allianse Regnskap blir en del av Azets

I januar 2017 kjøpte Azets selskapene Blue Nordic og Dansk Lønadministration i Danmark. Nå har Azets også gått inn på eiersiden i den mellomstore regnskapsbedriften Allianse Regnskap her i Norge.

Sandnes-bedriften Allianse Regnskap har 40 millioner kroner i omsetning og 40 ansatte. Allianse Regnskap har kunder over hele landet og innenfor alle bransjer. Selskapet ønsker å ta aktivt del i den teknologiske utviklingen sammen med Azets, og være en sterk bidragsyter i å drive Azets fremover.

– Med Azets får vi en tung aktør i ryggen, som utvikler fremtidens regnskapsbyråer. Sammen vil vi jobbe for en enda mer kostnadseffektiv og teknologiorientert regnskapsførsel med høy kvalitet, sier Bjørn H. Økland, administrativ leder i Allianse Regnskap.

Azets har ambisiøse vekstplaner og en solid og offensiv eier i ryggen. Som det største og ledende selskapet i bransjen ønsker Azets å endre bransjen og få ting til på skje. Veksten skal skje både organisk og igjennom oppkjøp.

– Vi har kapasiteten og musklene som skal til for å vokse og tiltrekke oss nye kunder. Denne avtalen understreker at vi mener alvor med satsingen vår. Vi skal ta en lederrolle i konsolideringen og endringen av bransjen for å møte markedets behov for verdiøkende tjenester, og vi ser mange interessante oppkjøpsmuligheter i Norge og Norden i tiden fremover, sier CEO Roar Wiik Andreassen.

Roar Wiik Andreassen CEO Azets

Roar Wiik Andreassen, CEO i Azets