Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Allianse Regnskap blir en del av Azets

I januar i år kjøpte Azets selskapene Blue Nordic og Dansk Lønadministration i Danmark. Nå har Azets også gått inn på eiersiden i den mellomstore regnskapsbedriften Allianse Regnskap her i Norge.

Sandnes-bedriften Allianse Regnskap har 40 millioner kroner i omsetning og 40 ansatte. Allianse Regnskap har kunder over hele landet og innenfor alle bransjer. Selskapet ønsker å ta aktivt del i den teknologiske utviklingen sammen med Azets, og være en sterk bidragsyter i å drive Azets fremover.

– Med Azets får vi en tung aktør i ryggen, som utvikler fremtidens regnskapsbyråer. Sammen vil vi jobbe for en enda mer kostnadseffektiv og teknologiorientert regnskapsførsel med høy kvalitet, sier Bjørn H. Økland, administrativ leder i Allianse Regnskap.

Azets har ambisiøse vekstplaner og en solid og offensiv eier i ryggen. Som det største og ledende selskapet i bransjen ønsker Azets å endre bransjen og få ting til på skje. Veksten skal skje både organisk og igjennom oppkjøp.

– Vi har kapasiteten og musklene som skal til for å vokse og tiltrekke oss nye kunder. Denne avtalen understreker at vi mener alvor med satsingen vår. Vi skal ta en lederrolle i konsolideringen og endringen av bransjen for å møte markedets behov for verdiøkende tjenester, og vi ser mange interessante oppkjøpsmuligheter i Norge og Norden i tiden fremover, sier CEO Roar Wiik Andreassen.

Les mer om Allianse regnskap her

Det Azets tilbyr innen regnskap og lønn kan du lese her:  

Regnskap   –  Lønn og HR –  Bemanningsbyrå

Roar Wiik Andreassen

 Roar Wiik Andreassen, CEO i Azets