Digital planlegging
 
 
 

CoZone bytter navn til Azets Cozone

 

Azets vokser og vår samarbeidsportal skal nå hete Azets Cozone. Den nye logoen vil bli implementert 31. mai, sammen med flere andre visuelle oppgraderinger som forbedrer din brukeropplevelse.

 

 

Hvorfor endres navnet? 

Det er med stor glede at vi nå kan presentere det nye navnet på vår samarbeidsportal; Azets Cozone. Navneendringen er en naturlig del av vår visjon om å bli en stor tjenesteleverandør, ett Azets. 

Azets Cozone er et viktig steg for å forbedre kundeopplevelsen du har med oss i dag - og for å utfordre våre konkurrenter i Europa. Ved å inkludere vår portal under Azets-paraplyen vil vi kunne gi våre kunder en one-stop-shop med tjenester av høy kvalitet. Vi vil fortsette å utvikle oss og streber etter å lage den beste kundeportalen på markedet - for å hjelpe deg med å nå dine mål. 

 

Hva endres? 

  • Nytt navn og ny logo
  • Nytt design på innloggingssiden og appen
  • Ny URL: cozone.azets.com
  • All automatisk e-post fra Azets Cozone, som f.eks. lønnsslipper, tilbakestilling av passord, velkomste-poster osv vil komme fra et nytt domene. All e-post vil fra nå av komme fra @azets.com istedenfor @cozone.com. 

Du finner fortsatt all din informasjon i portalen, med et par visuelle forbedringer. Azets Cozone vil fortsatt føles som den samme portalen, selv med det nye navnet og logoen. 

Må jeg gjøre noe? 

Om du går inn til portalen via cozone.com, vil du automatisk bli sendt til azets.com. Ingenting endres med dine data eller din innlogging. Om du har en integrasjon med Azets Cozone kommer den til å fungere som før.

Brannmur og spam

Alle kunder må sørge for at brannmuren sin tillater web-trafikk til og fra azets.com. I tillegg er det viktig å sørge for at e-post fra azets.com ikke blir markert som spam. Vi anbefaler at du tillater tilgang til og fra cozone.com til du er helt sikker på at all trafikk er flyttet over.

Oppdater bokmerker 

Vi anbefaler at du oppdaterer bokmerker du eventuelt har lagret i din nettleser med den nye URL-en fra 31. mai - men du vil bli sendt videre til den nye siden, selv om du går inn på den gamle nettadressen. 

Teknisk informasjon

Spørsmål og svar

Vi håper du setter pris på oppdateringene og håper du fortsetter å dra nytte av vår samarbeidsportal Azets Cozone! Om du har spørsmål angående endringene og hvordan de vil påvirke deg og din bedrift kan du kontakte oss ved å bruke skjemaet nedenfor.

Kontakt oss gjerne ved å ringe 

40 10 40 18

Åpningstider hverdager: kl. 08:00 - 16:00 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt. 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.