Mann i Sofa Årsrapport Cogital Group
 
 
 

CogitalGroup med betydelig vekst

CogitalGroup har etablert seg som en ledende leverandør av teknologidrevne forretningstjenester. Årsrapporten Annual Blue 2018 viser til solid vekst i gruppens to første leveår.
 

CogitalGroup med sterk vekst de to første årene

Azets er en del av CogitalGroup, en internasjonal gruppe for forretningstjenester. CogitalGroup har nettopp lansert årsrapporten Blue 2018, som gir en oppdatering på utviklingen siden gruppen ble lansert for to år siden.

"I sine to første leveår har CogitalGroup etablert seg som en betydelig aktør, med kunden i sentrum for alt vi gjør", sier konsernsjef for CogitalGroup John Connolly. "Etter å ha vokst raskt gjennom strategiske oppkjøp i våre britiske og nordiske markeder, fokuserer vi på fortsatt organisk vekst og oppkjøp."

Høydepunkter fra årsrapporten:

  • CogitalGroup har i sitt andre år etablert seg som en ledende leverandør av forretningstjenester til entreprenør- og private selskaper i Storbritannia og Norden.
  • Rask ekspansjon i de britiske og nordiske markedene med over 90 000 kunder og 6 000 ansatte fra 177 kontorer i syv land
  • Tilbyr kundene et bredt spekter av kritisk forretningsstøtte, outsourcingstjenester og relaterte rådgivningstjenester
  • Fortsetter å levere på vekststrategien med det største oppkjøpet siden lanseringen av konsernet, Wilkins Kennedy, som gir betydelig styrke i det sørlige engelske markedet
  • Sterke økonomiske resultater med årlige inntekter på £ 453m og og EBITDA på  £ 68m, en oppgang på 64 % i forhold til lansering i desember 2016

Om CogitalGroup

CogitalGroup ble lansert i desember 2016 gjennom oppkjøpet av Azets (tidligere kalt Visma BPO) og de britiske firmaene Baldwins og Blick Rothenberg. Konsernet leverer kritisk forretningsstøtte, BPO og rådgivningstjenester til et bredt spekter av private virksomheter.