Velkommen til Azets. Etter salget fra Visma, heter vi nå Azets. Vi er fortsatt den ledende leverandøren av regnskaps- og lønnstjenester i Norden. Ikke det du var ute etter? Besøk visma.no for programvare fra Visma.

HR-rådgivning

Virksomheten lever av dine medarbeideres kompetanse. Rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner blir stadig mer etterspurt. Det handler om å bruke kompetansen som ligger i medarbeiderne best mulig – for å nå strategiske forretningsmål. Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innen lønn og HR, kan vi hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR. 

Hjelp til å lage arbeidskontrakt

Arbeidskontrakt - fra ferdige maler til skreddersøm

Start arbeidsforholdet med en god arbeidskontrakt. Vi hjelper deg med ulike avtaler – både standardmaler og maler som er skreddersydd for dine spesielle behov.

Få på plass gode kontrakter

Oppfølging av sykemeldte

Oppfølging av sykemeldte - raskt tilbake i arbeid

Oppfølging av sykemeldte tar tid og koster penger. Det er lovpålagt med dialogmøter og det stilles krav til oppfølgingsplaner og tilrettelegging fra myndighetenes side. Effektiv håndtering av oppfølgingen bidrar til at sykemeldte ansatte kommer raskere tilbake i arbeid. Vårt mål er å finne de beste løsningene for din virksomhet.

Få kontroll på oppfølging av sykemeldte

Oppsigelse og nedmenning

Oppsigelse og nedbemanning - planlegging og gjennomføring

En lovlig oppsigelse må være saklig begrunnet. I tillegg til en saklig begrunnelse må du følge lovens fremgangsmåte for gjennomføringen av oppsigelsesprosessen. Våre konsulenter har bred erfaring og kan bistå deg i planlegging og gjennomføring av oppsigelser og nedbemanning.

Hvordan gjennomføre en oppsigelsesprosess

Personalhåndbok

Personalhåndbok - oppdater dine ansatte

Gjennom å bli kjent med selskapets rutiner og retningslinjer, utarbeider vi en personalhåndbok som er til stor nytte for både ansatte og selskapet. Medarbeidere kan holde seg oppdatert på gjeldende regler og retningslinjer. En god personalhåndbok er et oppslagsverk for hele virksomheten og legger til rette  for at de ansatte følger bedriftens retningslinjer.

Få hjelp til personalhåndbok for din bedrift 

Hjelp til ansettelser

Ansettelser - finn den rette med vårt bemanningsbyrå

Medarbeiderne og deres kompetanse er ofte avgjørende for selskapets suksess. De gode medarbeiderne bidrar til at virksomhetens mål nås. Fra vårt bemanningselskap, Azets People, betjener vi alle nivåer av ansettelsesprosessen i organisasjonen. Du kan få tjenester av både strategisk og operativ karakter.

Les mer hva vi kan gjøre i ansettelsesprosessen

Kontakt oss

 

Send kontaktskjema