Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

HR som forenkler hverdagen

HR handler om å ta vare på de aller viktigste ressursene i bedriften – dine ansatte. Da trenger du konkrete HR-verktøy og gode råd som forenkler hverdagen.   

Få løst dine HR-behov

 
 
 

Start med en god arbeidskontrakt

Ethvert arbeidsforhold starter med en god arbeidskontrakt. Også når arbeidsforholdet er midlertidig. Hovedregelen i Norge er fast ansettelse, men det gis likevel anledning til å ansette midlertidig. Dette gir nødvendig forutsigbarhet og fleksibilitet for mange bedrifter. Midlertidige ansettelser kan vurderes ved arbeid av midlertidig karakter, vikariat, praksisarbeid og på generelt grunnlag uten særlig begrunnelse. 

Med hjelp fra våre eksperter kan du få på plass gode arbeidskontrakter for midlertidige ansettelser.

Få hjelp til arbeidskontrakter

Arbeidskontrakt

Flere råd og verktøy som letter HR-arbeidet

Utnytt kompetansen i medarbeiderne dine fullt ut. Med praktiske og effektive HR-verktøy får du det til. Det kan være så enkelt som en skikkelig god personalhåndbok eller korrekt oppfølging av sykemeldte.

Gode råd fra Azets sørger for at du gjør HR-oppgavene riktig. Vi hjelper deg med å knytte menneskene og organisasjonen tettere sammen.

Oppfølging av sykemeldte 

Oppfølging av sykemeldte tar tid og koster penger. Effektiv oppfølging bidrar til at sykemeldte ansatte kommer raskere tilbake i arbeid. Vi finner de beste løsningene for din virksomhet.

Få kontroll på oppfølging av sykemeldte

HMS-rådgiver

Få hjelp til å få gode HMS-rutiner på plass slik at du følger reglene som gjelder akkurat din bedrift. 

Få på plass gode HMS-rutiner

Oppsigelse og nedbemanning

En lovlig oppsigelse må være saklig begrunnet. Våre konsulenter har bred erfaring og kan bistå deg i planlegging og gjennomføring av oppsigelser og nedbemanning.

Få hjelp til oppsigelsesprosessen

Personalhåndbok 

En god personalhåndbok er et oppslagsverk for hele virksomheten og legger til rette for at de ansatte følger bedriftens retningslinjer.

Få hjelp til personalhåndbok 

Ansette via bemanningsbyrå

Fra vårt bemanningsselskap, Azets People, betjener vi alle nivåer av ansettelsesprosessen i organisasjonen. 

Få hjelp til ansettelsesprosessen

Lei inn din egen HR-sjef

Noen ganger har bedrifter utfordringer med å få oppgavene gjort. Våre HR-eksperter hjelper gjerne til i perioder ved behov. 

Lei en HR-ekspert

Riktig lønn til rett tid

Med våre lønnstjenester sørger vi for at frister blir overholdt, lønnsgrunnlag blir innhentet, lønningen blir prosessert, utbetaling blir gjort og de nødvendinge rapporter blir laget. Vi har oversikten og gir deg den forutsigbarheten du trenger i lønnsbehandlingen.

Les mer Azets' lønnstjenester

Lønnstjenester
Medarbeidersuksess

Nettkurs for deg som er opptatt av sykefraværsoppfølging

På dette kurset lærer du reglene rundt sykefravær og  hvordan du på best mulig måte kan følge opp dine sykemeldte ansatte. 

Les mer og meld deg på nettkurset 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider hverdager:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema