Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

HR-administrasjon

God personalledelse er et stort konkurransefortrinn.

Ta kontakt med oss

 
 
 

Virksomheten lever av dine medarbeideres kompetanse

Rekruttering, utvikling og ledelse av mennesker i organisasjoner blir stadig mer etterspurt. Det handler om å bruke kompetansen som ligger i medarbeiderne best mulig – for å nå strategiske forretningsmål. Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innen lønn og HR, kan vi hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR. 

Her er et utvalg av våre tjenester.

Medarbeidersuksess

Nettkurs for deg som er opptatt av sykefraværsoppfølging

På dette kurset lærer du reglene rundt sykefravær og  hvordan du på best mulig måte kan følge opp dine sykemeldte ansatte. 

Les mer og meld deg på nettkurset 

Hjelp til å lage arbeidskontrakt

Arbeidskontrakt - fra ferdige maler til skreddersøm

Start arbeidsforholdet med en god arbeidskontrakt. Vi hjelper deg med ulike avtaler – både standardmaler og maler som er skreddersydd for dine spesielle behov.

Få på plass gode kontrakter

Oppfølging av sykemeldte

Oppfølging av sykemeldte - raskt tilbake i arbeid

Oppfølging av sykemeldte tar tid og koster penger. Det er lovpålagt med dialogmøter og det stilles krav til oppfølgingsplaner og tilrettelegging fra myndighetenes side. Effektiv håndtering av oppfølgingen bidrar til at sykemeldte ansatte kommer raskere tilbake i arbeid. Vårt mål er å finne de beste løsningene for din virksomhet.

Få kontroll på oppfølging av sykemeldte

Oppsigelse og nedmenning

Oppsigelse og nedbemanning - planlegging og gjennomføring

En lovlig oppsigelse må være saklig begrunnet. I tillegg til en saklig begrunnelse må du følge lovens fremgangsmåte for gjennomføringen av oppsigelsesprosessen. Våre konsulenter har bred erfaring og kan bistå deg i planlegging og gjennomføring av oppsigelser og nedbemanning.

Hvordan gjennomføre en oppsigelsesprosess

Personalhåndbok

Personalhåndbok - oppdater dine ansatte

Gjennom å bli kjent med selskapets rutiner og retningslinjer, utarbeider vi en personalhåndbok som er til stor nytte for både ansatte og selskapet. Medarbeidere kan holde seg oppdatert på gjeldende regler og retningslinjer. En god personalhåndbok er et oppslagsverk for hele virksomheten og legger til rette  for at de ansatte følger bedriftens retningslinjer.

Få hjelp til personalhåndbok for din bedrift 

Hjelp til ansettelser

Ansettelser - finn den rette med vårt bemanningsbyrå

Medarbeiderne og deres kompetanse er ofte avgjørende for selskapets suksess. De gode medarbeiderne bidrar til at virksomhetens mål nås. Fra vårt bemanningsselskap, Azets People, betjener vi alle nivåer av ansettelsesprosessen i organisasjonen. Du kan få tjenester av både strategisk og operativ karakter.

Les mer hva vi kan gjøre i ansettelsesprosessen

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider hverdager:
kl 8.00 - 19.00 mandag-torsdag
kl 8.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema