Visma lønn lønnssystem
 
 
 

Fleksibelt og kraftig lønnssystem

Visma Lønn har vært blant Norges mest populære lønnssystemer. Visma satser nå på skybaserte systemer og tilbyr Visma.net Payroll som det ultimate lønnssystemet for norske bedrifter. Det vil ikke foregå nysalg på Visma Lønn applikasjonen.

Få hjelp med lønnssystem

 

Historikk arkiv regnskap

Omfattende historikk

Få, om noen, andre lønnssystemer tilbyr like omfattende tilgang til historikk og rapporter.

Integrasjon

Automatiserte prosesser

Systemet er svært effektivt og legger godt til rette for automatisering av rutinemessige arbeidsoppgaver

Piller illustrasjon rapportering altinn

Enkel rapportering

Visma Lønn gjør det enkelt å rapportere til det offentlige via Altinn, og er alltid oppdatert i henhold til gjeldende lover og regler.

Tilgjengelig og brukervennlig
- både for ansatte og ledere

Kvitt deg med fysiske egenmeldingsskjemaer, kvitteringer, ferieplaner og timelister. Visma Lønn med integrasjoner digitaliserer og automatiserer disse funksjonene, og gjør det enkelt for både ledere, controllere og ansatte å følge med via mobilapplikasjoner. På denne måten sørger vi for at manuelle oppgaver erstattes med fremtidsrettede og effektive arbeidsmetoder, på en artig og intuitiv måte. Utforsk funksjonaliteten i Visma Lønn og la deg begeistre - i likhet med over 40 000 norske bedrifter.

Med Visma Lønn kan du føle deg helt trygg på at systemet ivaretar alle lover og regler knyttet til lønnskjøring og myndighetsrapportering. Visma Lønn er også sømløst integrert mot økonomisystemet Visma Business, noe som eliminerer potensielle manuelle feilkilder. All lønnsdato går rett inn i regnskapet, og oppdateres automatisk.

Kontakt oss for den beste løsningen

Nøkkelfunksjoner

  • “Drill down”-funksjonalitet for enkel kontroll av tallmateriale
  • Enkel og effektiv håndtering av ansattdata
  • Full oversikt på mobilen
  • Tilpasset brukerne

Trygg installasjon - Azets drifter programvaren

Visma Lønn leveres som “On-premises”-software. Dette gjøres i form av en ASP-leveranse (application service provider) hvor vi er ansvarlig for driften av din Visma Lønn-applikasjon. Ansvaret omfatter teknisk drift og vedlikehold av data og programvare, drift av brukerprofiler og lagring, samt administrasjon av systemprogramvare for Visma Lønn. Databaseserverene er lokalisert på Azets sitt datasenter.  Du får tilgang til Visma Lønn gjennom et eksternmiljø (Citrix), og gir deg dermed en sikker tilgang til lønnssystemet via internett.

Vi har lang erfaring i å flytte kunder fra egen lokal driftsløsning til andre lokasjoner eller sentrale løsninger. I årenes løp har vi også, på vegne av våre kunder, flyttet mange IT-driftsløsninger fra andre driftsleverandører. Denne typen leveranse er godt innarbeidet hos oss, og vi trives godt i rollen som din fullverdige programvarepartner.

Installasjon programvare

Sikkerhet

Vi tar datasikkerhet på aller største alvor. Visma Lønn inneholde personopplysninger og forholdet mellom behandlingsansvarlig virksomhet og databehandleren reguleres alltid i en databehandleravtale. Både Visma og Azets jobber opp mot de kravene GDPR stiller. Forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma trust Center .

Integrasjoner

Visma Lønn er sømløst integrert mot Visma Business. Vi har utviklet en standardisert integrasjonsplattform for Visma lønn installert på vår egen plattform, Azets Connect. Dette gir svært gode muligheter for integrasjon mot ulike 3.parts applikasjoner.

Support

Som én av Visma’s største partnere har vi god kompetanse på Visma Lønn, og kan alltid tilby eksperthjelp ved behov. Med en driftsløsning fra Azets og løpende tilgjengelige rådgivere fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør og tryggheten fra et stort kompetansemiljø.

Snakk med oss og finn din løsning 

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut det enkle skjemaet under, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.