Ta testen:

Hvor effektiv er lønnsfunksjonen i selskapet ditt – er den fintunet eller trenger den optimalisering?

 
 

Du har en effektiv og moderne lønnsfunksjon

 

Du har en utmerket forståelse av lønnsavdelingens arbeidsflyt, og du vet hvor mange og hvilke eksterne faktorer som påvirker prosessene. Lønnsadministrasjonen er også mye mindre sårbar når du kan dele solide prosessbeskrivelser med kollegaer og nyansatte. Lønnsavdelingen er alltid oppdatert og følger nøye med på aktuell lovgivning.

 

Du har en gjennomsnittlig lønnsfunksjon som kan forbedres

 

De fleste lønnsfunksjoner havner faktisk i denne kategorien. Lønnen kjøres slik den skal hver måned, og det er tilsynelatende ingen feil. Du har en rimelig god idé om hva som skjer i lønnsprosessen, og du stoler på at medarbeiderne sier ifra hvis de trenger input eller utvikle kompetansen sin. Lønnssystemet dekker dine behov, selv om du trolig ikke benytter alle mulighetene.

Vi er likevel ikke i tvil: du har et stort potensiale for å optimalisere lønnsfunksjonen i selskapet! Med den rette kunnskapen og de rette verktøyene, er det mulig å ta steg raskt og effektivisere lønnsområdet ytterligere.

Lønnsfunksjonen i selskapet ditt har et skrikende behov for hjelp!

 

Vi anbefaler en skikkelig gjennomgang av lønnsfunksjonen, for å forsøke å effektivisere arbeidsflyten på lønn og finne ut av hvordan du kan optimalisere potensialet for din bedrift.

Identifiser og beskriv arbeidsflyten og prosessene for lønn. Vurder alternative metoder og muligheter for å optimalisere og strømlinjeforme lønnsprosessen. Med rett kunnskap og verktøy, er det plenty av “lavthengende frukter” du raskt kan dra nytte av. Tar du grep, gjør du dine lønnsmedarbeidere mer effektive og legger grunnlaget for langt færre feil. Å utnytte ressursene dine på best mulig måte, gir hyggelige utslag på bunnlinjen.

 

Last ned gratis guide: 
Våre beste tips til effektivisering av lønnsadministrasjonen

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.