Velkommen til Azets. Etter salget fra Visma, heter vi nå Azets. Vi er fortsatt den ledende leverandøren av regnskaps- og lønnstjenester i Norden. Ikke det du var ute etter? Besøk visma.no for programvare fra Visma.

Leverandørfakturaer gjort enkelt

For å håndtere leverandørfakturaer har vi et system for elektronisk fakturaflyt. Med løsningen får du et papirløst regnskap og inneholder moduler for datafangst, attestering og elektronisk arkiv. I portalen kan du laste opp bilag eller ta bilder av fakturaer med ditt eget nettbrett. Løsningen har også full støtte for Visma sin løsning for mottak av elektroniske fakturaer.

Hvordan?

Du kan håndtere fakturaflytsystemet fra en rekke forskjellige plattformer og nettlesere. Både PC og Mac støttes. I tillegg er det god støtte for mobile enheter. 

  • Skann dine bilag og last disse opp 
  • Ta bilde av bilagene med din mobile enhet og last de opp 
  • Motta bilag på fil via Visma AutoInvoice og få bilagene automatisk opp i fakturaflytsystemet.
  • På papir via skanningstjeneste. Dersom du ikke ønsker å skanne papirfakturaer selv, kan Visma tilby postmottak og skanning av fakturaer som legges tilgjengelig i systemet.

Fullstendig elektronisk arkiv

Du kan selv velge om du ønsker å sende samtlige bilag direkte til din regnskapsfører, eller om du ønsker at disse skal godkjennes i din bedrift før innsending.

Bilagene er lett tilgjengelig og du finner det ved å søke  i fakturaflytsystemet eller drille deg ned i transaksjonsdetaljene i rapportene. Siste detalj i i neddrillingen er det elektroniske bilaget.

Visma Autoinvoice

Med VismaInvoice kan du sende og motta faktura direkte til økonomisystemet. VismaAutoinvoice sørger for en automatisk håndtering av fakturaer. Sammen med fakturaflytsystemet og det skaper rom for en betydelig effektivisering rundt håndtering av leverandørfakturaer i MyVisma.

Kontakt oss

 

Send kontaktskjema