Karriere i Azets: Fredrik Røstvold

Fredrik Røstvold ansatt i Azets

Navn: Fredrik Røstvold

Stilling: Senior Sales Executive / Salg

Arbeidssted: Trondheim

Utdanning: Siviløkonom

 

Fredrik jobber som Senior Sales Executive i Trondheim. Å være Azets ansikt utad mot kundene og å skape gode relasjoner og tillit, trekker han frem som noe han trives godt med i salgsrollen. Han har selv opplevd å få muligheten til å utvikle seg og sin karriere ved å skifte retning innad i selskapet. De mange mulighetene som Azets gir sine ansatte er derfor viktig for han. 

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Her er det mye å velge imellom! Jeg må uansett få si at det sosiale på jobb er veldig viktig for meg, og at det er stor takhøyde i selskapet. Samtidig er Azets et selskap med mange muligheter, og det er rom for å skifte retning innad i selskapet dersom man ønsker det.

Hvordan har din utvikling vært i Azets?

Jeg startet som ydmyk nyutdannet i 2017, og fikk raskt ansvar for egen kundeportefølje på regnskap. Dette var en givende rolle hvor jeg kom tett på økonomien til flere selskaper, og jeg kom i posisjon til å være rådgiver for ledelsen i selskapene. Jeg var særlig interessert i våre digitale systemer og hvordan disse kan bidra til å skape effektivitet og forenkle hverdagen for våre kunder.  

Etter noen år i denne rollen kjente jeg at jeg ønsket å skifte retning, men jeg ønsket ikke å forlate Azets. Fra min stilling likte jeg godt å være ute og prate med folk, og da jeg fikk muligheten til å tre inn i en salgsstilling i Azets var valget enkelt! Med min bakgrunn fra selskapet har jeg fordelen av at jeg kjenner våre produkter godt, samtidig som jeg kjenner faget. 

Hva er ditt beste minne i Azets så langt?

Her kan jeg også velge mellom mye forskjellig, men det må være det første salget hvor jeg holdt i hele prosessen fra kald telefon til signert avtale som utmerker seg. Her fikk jeg muligheten til å være selskapets ansikt utad og skape den nødvendige relasjonen og tilliten som til slutt førte til at de valgte Azets som totalleverandør på økonomitjenester!

Hvorfor har du valgt å jobbe i Azets?

Jeg har valgt å jobbe i Azets fordi det er et selskap som satser på sine ansatte, og det er et selskap som gir sine ansatte muligheter dersom man er villig til å rekke opp hånda. 

Hva blir viktig for Azets i fremtiden?

Vår bransje er i en ekstrem utvikling, og som ledende aktør er det essensielt at Azets står i fronten for denne utviklingen. Azets må være det selskapet bedrifter i Norge tenker på når de vurderer aktører som kan bistå dem i fremtiden. Dette oppnår vi ved å være ledende på digital utvikling, samtidig som vi har de rette folkene i selskapet.

 

 

<< Møt flere ansatte