top banner image
 
 
 

HR-tjenester

Din partner på alt innen HR.

Få hjelp i dag

 

Legg til rette for en god HR-plattform i bedriften

God gjennomføring av HR-arbeidet, skaper fornøyde medarbeidere og eiere. Det er viktig å få på plass gode rutiner på både det operativ og strategisk nivå. Hos Azets vil du kunne finne den beste sprarringspartner som kan bistå på daglige oppfølging, langsiktig planlegging  og valg av riktige HR-systemer. Se hva vi tilbyr.

 

HR-tjenester

Personaladministrasjon

Personadministrasjon

Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innen lønn og HR, kan vi hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR. Få et gjennomarbeidet HR-oppsett ved hjelp av Azets.  

HMS fornøyd ansatt

HMS

Kravet til systematisk HMS-arbeid er det samme for alle virksomheter, liten som stor. Så snart man har stukturert dette arbeidet, vil det være enklere å vedlikeholde og gjennomføre. Azets bistår med å få dette på plass og har flere verktøy som kan tas i bruk.

Kvinnelig HR-sjef

Din HR-sjef

Vi kan ivareta administrative og operative HR oppgaver som onboarding, oppfølging av ansatte, sykefraværsoppfølging, og avslutning av arbeidsforhold, samt lage og implementere rutiner, maler og prosesser rundt HR.

Nettkurs om retten på sykepenger

På dette nettkurset går vi gjennom forutsetningene for å motta sykepenger og hvilke plikter du som arbeidsgiver har til å påse at det ikke kreves sykepenger på feil grunnlag.

Vi holder regelmessig nettkurs om forskjellige temaer. 

Meld din interesse for å få invitasjoner til fremtidige nettkurs

"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, adminstrerende direktør i Bølgen & Moi

For tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18 

eller send inn skjema under.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.