Dokumentskanning
 
 
 

Dokumentskanning

Gjør arkivet deres tilgjengelig fra hvor som helst, når som helst

 

 

Gjør deres dokumenter og ressurser på forskjellige steder til digitale ressurser som er tilgjengelige via Internett som en del av effektive arbeidsflyter.

benefit servicesp21.svg

Gjør deres fysiske ressurser til en sikker, søkbar ressurs som er tilgjengelig i skyen

benefit services p22.svg

Et digitalt arkiv vil gjøre det mulig å bruke ressursene deres i automatiserte forretningsprosesser

benefit services p23.svg

Spar plass og sikre kontinuitet i virksomheten gjennom å gjøre ressurser digitale

Tjeneste

Her er en liste over ressurser vi kan gjøre digitale gjennom skanning:

  • Dokumenter i store og små formater
  • Fakturaer
  • Skjemaer
  • Pasientjournaler
  • Bøker

 

 

 

  • Kart
  • Blåkopier
  • Mikrofilm
  • Mikrofiche
  • Bilder, Dia og negativer

Vi har skannet et bredt spekter av innhold for forskjellige bransjer, for eksempel innen medisin, forsikring, arbeidsliv, finans og kundekommunikasjon. Nordiske kirker, museer, ulike offentlige forvaltningsorganer.

Og viktigst: Vi kan hjelpe organisasjonen deres med å bruke materialet i automatisering for mer effektive forretningsprosesser.

Arbeid med skjemaer

Vi skanner til høyeste kvalitet ved å bruke den nyeste OCR- (Optical Character Recognition) og tekstgjenkjennelsesprogramvaren, som klarer å lese håndskrift, trykte tegn, strekkoder, avkrysningsruter og tallskiver. Vi kan se etter signaturer, legge til kolonner med tall og lage regler basert på hierarkiske strukturer. Vi kan også hente ut postnummer og importere adresser fra postens adressefiler.

Vi er eksperter innen datafangst og vil gjerne vise dere hva vi kan tilby deres virksomhet. Vi er sikre på at vi med vår erfaring og teknologi kan tilby en tjeneste som vil utgjøre en reell forskjell for deres virksomhet.

Høy grad av nøyaktige data – understøttet av detaljerte tjenestenivåavtaler.

Utdata i ønsket format – klare for virksomheten med det samme.

Azets hjalp Namsskogan kommune med en digital overgang

shutterstock_1517328948.jpg

Finn dokumentet

Namsskogan kommune i Norge ønsket å få kontroll over sitt interne HR-arkiv, som var plassert i en kjeller. Mange kommuner har fremdeles et fysisk, papirbasert arkiv bortgjemt et sted i en bygning. Å finne ting i arkivet krever tid og tålmodighet fra den ansatte. Slik jobbet også Namsskogan kommune tidligere.

Løsningen

Azets' team begynte med å skaffe seg en oversikt over og organisere det papirbaserte arkivet. De la det så i esker, transporterte det til vårt arbeidssted, skannet det og gjorde alt om til digitale filer. De digitale dokumentene ble levert til kommunens elektroniske arkiv i systemet som allerede var i bruk (Documasters, en NOARK 5-godkjent arkivløsning).

Enkel tilgang til dokumenter

Etter digitaliseringen har Namsskogan tilgang til alle dokumenter i et digitalt arkiv. Fra søk til tilgang på skjermen tar det bare noen få sekunder. Når alt fungerte perfekt, sendte Azets de skannede dokumentene til lagring på et nytt sted.

 

mayor-no.pngnamsskoganliten.png

"Da vi skulle ha en partner for digitalisering av HR-arkivet vårt, var Azets det beste valget. De hadde det beste tilbudet med hensyn til service, kvalitet og pris.

Azets var i stand til å levere akkurat det vi trengte, og innenfor regelverket vi er pålagt å følge. Det var også viktig for oss at selskapet hadde lang erfaring med denne typen prosjekter.

Videre er det hyggelig å ha en partner det er lett å samarbeide med. Vi hadde god kommunikasjon fra starten.

Derfor valgte vi å samarbeide med Azets."

Stian Brekkvassmo, Ordfører, Namsskogan kommune

Kontakt

Jeg vil gjerne komme i kontakt med en av Azets' eksperter vedrørende digitale forretningsprosesser og skanningsressurser.

Telefonnummer: +47 484 80 204

Kontor adresse: Azets Document Solutions AS, Stadionveien 12, 7898 Limingen, Norge

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.