God kontroll med data samlet på et sted 

Med våre nettbaserte rapporter får du en tjeneste som er brukervennlig, effektiv og lett å navigere i. Du velger om du vil ha en rask oversiktlig fremstilling over bedriftens økonomiske situasjon eller om du vil dypere ned i tallene i en av de mange tilgjengelige rapportene. 

Regnskapsrapportene er direkte koblet til systemet for håndtering av leverandørefakturer, så hvis du går inn på en spesifikk kostnadspost og ned på konto, kan du med et par tasteklikk se bilagene. Dette gir høy grad av kontroll på en effektiv måte, uten å måtte spørre noen andre og stjele deres tid. Lønn og HR delen har effektive input-områder, slik at alle variable data går rett inn i systemet, uten at det går via excel eller andre løspapirer. 

regnskapsrapporter CoZone

Rapporter innen følgende områder:

  • Resultat
  • Balanse
  • Saldobalanse
  • Kundefordringer
  • Leverandørgjeld

Dashboard - rask oversikt i din bedrift

Etter pålogging, får du opp et dashboard med en oversiktlig fremstilling over din bedrifts økonomiske forhold. Her finner du presentasjoner innen resultat, balanse, kundefordringer og leverandørgjeld.

Dashboard CoZone

Mange rapporter på ulike nivåer i regnskapet

Det er lagt opp til en ferdig rapportpakke hvor du selv velger frekvens, periode og år. Tallene fremstilles både skjematisk og grafisk. Ønsker man å gå nærmere inn på detaljer innenfor områdene, er det lagt til rette for dette med rapporter innen resultat, balanse, saldobalanse, kunder og leverandører.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.