Leverandørfakturaer gjort enkelt

For å håndtere leverandørfakturaer har vi et system for elektronisk fakturaflyt. Med løsningen får du et papirløst regnskap og inneholder moduler for datafangst, attestering og elektronisk arkiv. I portalen kan du laste opp bilag eller ta bilder av fakturaer med ditt eget nettbrett. Løsningen kan også motta full fakturaer på fil, slik at de automatisk dukker opp i portalen for godkjennelse og betaling.

Hvordan?

Du kan håndtere fakturaflytsystemet fra en rekke forskjellige plattformer og nettlesere. Både PC og Mac støttes. I tillegg er det god støtte for mobile enheter. 

  • Skann dine bilag og last disse opp 
  • Ta bilde av bilagene med din mobile enhet og last de opp 
  • Motta bilag på fil via Visma AutoInvoice og få bilagene automatisk opp i fakturaflytsystemet.
  • På papir via skanningstjeneste. Dersom du ikke ønsker å skanne papirfakturaer selv, kan Azets tilby postmottak og skanning av fakturaer som legges tilgjengelig i systemet.

Både leverandørfaktura og kundefaktura håndteres i verktøyet. Få en oversikt her.

Fullstendig elektronisk arkiv

Du kan selv velge om du ønsker å sende samtlige bilag direkte til din regnskapsfører, eller om du ønsker at disse skal godkjennes i din bedrift før innsending.

Bilagene er lett tilgjengelig og du finner det ved å søke  i fakturaflytsystemet eller drille deg ned i transaksjonsdetaljene i rapportene. Siste detalj i i neddrillingen er det elektroniske bilaget.

Fakturaer på flyt direkte til økonomisystemet

Leverandører kan sende fakturaer digitalt slik at de hentes automatisk opp i vårt økonomisystem. Da blir det enkelt for deg å godkejnne fakturaene via CoZone. Glem papir og opplasting inngående fakturaer fra PDF.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.