Leverandørfakturaer gjort enkelt

For å håndtere leverandørfakturaer har vi et system for elektronisk fakturaflyt. Med løsningen får du et papirløst regnskap og inneholder moduler for datafangst, attestering og elektronisk arkiv. I portalen kan du laste opp bilag eller ta bilder av fakturaer med ditt eget nettbrett. Løsningen kan også motta full fakturaer på fil, slik at de automatisk dukker opp i portalen for godkjennelse og betaling.

Hvordan?

Du kan håndtere fakturaflytsystemet fra en rekke forskjellige plattformer og nettlesere. Både PC og Mac støttes. I tillegg er det god støtte for mobile enheter. 

  • Skann dine bilag og last disse opp 
  • Ta bilde av bilagene med din mobile enhet og last de opp 
  • Motta bilag på fil via Visma AutoInvoice og få bilagene automatisk opp i fakturaflytsystemet.
  • På papir via skanningstjeneste. Dersom du ikke ønsker å skanne papirfakturaer selv, kan Azets tilby postmottak og skanning av fakturaer som legges tilgjengelig i systemet.

Både leverandørfaktura og kundefaktura håndteres i verktøyet. Få en oversikt her.

Fullstendig elektronisk arkiv

Du kan selv velge om du ønsker å sende samtlige bilag direkte til din regnskapsfører, eller om du ønsker at disse skal godkjennes i din bedrift før innsending.

Bilagene er lett tilgjengelig og du finner det ved å søke  i fakturaflytsystemet eller drille deg ned i transaksjonsdetaljene i rapportene. Siste detalj i i neddrillingen er det elektroniske bilaget.

Fakturaer på flyt direkte til økonomisystemet

Leverandører kan sende fakturaer digitalt slik at de hentes automatisk opp i vårt økonomisystem. Da blir det enkelt for deg å godkjenne fakturaene via CoZone. Glem papir og opplasting inngående fakturaer fra PDF.

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.