Analyseverktøy på Pad
 
 
 

Nøkkelen til å forstå virksomheten

CoZone Analytics forenkler og forbedrer den finansielle delen av virksomheten din. Med brukervennlig og fleksibelt design får du den innsikten du trenger til å ta de riktige avgjørelsene. 

 

Kakediagram oversikt

Full oversikt

CoZone Analytics vil enkelt gi deg et fullt overblikk over alle rapporter på ett sted. 

Gjør om data til innsikt med visuelle grafer og diagrammer og se din virksomhet fra et helt nytt perspektiv.

 

ezgif-5-44b307be6443.png

Skreddersydd design

CoZone Analytics kan spesialtilpasses til dine behov. 

Med et fleksibelt og brukervennlig design kan du sette opp egne dashbord og følge prosjekter, avdelinger og team i så mange dashbord du vil. 

 

ezgif-5-2b29f299161b.png

Ta smartere valg

Med full kontroll og god forståelse for virksomhetens tall, vil CoZone Analytics gi deg det beste grunnlaget for å ta de riktige valgene.

Våre konsulenter er behjelpelige med å stilpasse designet som passer perfekt for deg og din bedrift. 

cozone-analytic.jpg

En bedre måte å styre virksomheten på

CoZone Analytics vil ruste deg til å ta smartere avgjørelser for bedriften din. Vårt mål er at du blir enda mer effektiv og tilegner deg et ekstra konkurransefortrinn.

 

Gratis prøveperiode

Du kan nå starte en 60 dagers gratis prøveperiode som vi gi deg tilgang til alle CoZone Analytics’ funksjonaliteter. Etter 60 dager vil du bli bedt om å oppgradere til et ordinært abonnement, eller la prøveperioden utløpe. 

Betalingen skjer på månedlig basis og du kan avslutte abonnement når som helst. 

Tilgjengelig for Azets' kunder

Denne programvaren er tilgjengelig i CoZone-portalen for alle kunder av Azets. For å bli kunde eller høre mer om CoZone Analytics, kan du ganske enkelt kontakte Azets' kunderepresentanter. 

For noen av våre kunder som allerede bruker programmet CoZone Report, vil CoZone Analytics allerede være synlig som et valg inne i CoZone-portalen. For å ta det i bruk, kan du ganske enkelt klikke på Analytics-symbolet og starte prøveperioden helt gratis. 

Fra Report til Analytics

Det er flere likheter mellom CoZone Analytics og CoZone Report. Analytics er utviklet av det samme teamet som står bak Report, men denne gangen har fokuset vært enda større på design, visuell fremstilling og fleksibilitet.

Rapporteringsløsningen CoZone Report kommer fremdeles til å være tilgjengelig for våre kunder. Alle vil derimot også få tilbudet om å prøve CoZone Analytics allerede nå.

GDPR

Slik som CoZone-portalen i seg selv, er også CoZone Analytics helt i tråd med GDPR-regelverket. All data er lagret på sikkert vis med trygg overførbarhet fra regnskaps- til lønnssystemer. 

CoZone-portalen støtter opp om sikkerhetsplattformer som tofaktorautorisasjon, IP-restriksjoner og sikker tilsynslogg for maksimal sikkerhet. 

Ofte stilte spørsmål

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.