Leie av vikar
 
 
 

Vikarbyrå - Leie en vikar

Azets People, et vikarbyrå som tilbyr vikartjenester til deg som har behov for ansettelser i perioder med stort arbeidspress, sykdom, permisjoner, ferieavvikling, prosjekter osv. Alt fra en regnskapssjef til HR-konsulent, webdesigner eller IT-utvikler. 

 

Godt kvalifiserte vikarer via vikarbyrå med lang erfaring

Vår store og solide database består av godt kvalifiserte kandidater med utdanning og/eller arbeidserfaring innenfor våre fagområder. Dette vil være alt fra nyutdannede uten lang arbeidserfaring til kandidater med høy utdanning og lang erfaring.

Vikarbyrået har siden 2002 jobbet med utleie av fagpersoner innen kontoradministrative områder. Vi har mange DNV-sertifiserte rådgivere.

 

Onboarding av vikarer

En skikkelig onboarding er det viktigste du kan gjøre for å hindre at vikaren sier opp før oppdragets slutt. En vikar skal på lik linje med faste ansatte føle seg inkludert og vel tatt i mot av bedriften.

Onboarding av en vikar burde blant annet inneholde disse elementene:

  • Informasjon til kollegaer og medarbeider før oppstart

  • Klargjort arbeidsplass med PC, nøkler/inngangskort, velkomsthilsen etc. 

  • Sørg for at vikaren blir inkludert i det sosiale miljøet fra  første dag.

  • Forventningsavklaring - hva forventer du av vikaren og hva forventer vikaren av oppdraget?
  • Fremdriftsplan/timeplan med opplæring og ansvarlig/fadder

  • Medarbeidersamtaler underveis i oppdraget

Trenger du hjelp til å få på plass en god onboarding prosess for midlertidige eller faste ansatte? Les mer om onboarding-tjenesten her.

Lag en jobbanalyse for å finne din perfekte vikar 

Utgangspunktet for all bemanningsbistand er at man har en grunnleggende forståelse for kundens behov.

For at vi som rådgiver, skal få riktig forståelse av hva du som kunde er ute etter, er det viktig at dere setter opp en gjennomtenkt profil av ønsket person.

Klikk her for å se hva en jobbanalyse bør inneholde. Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge hvor skoen trykker på akkurat din bedrift og hva som er viktig i akkurat den stillingen du vil bemanne.