bemanning og rekruttering
 
 
 

Vikar- og rekrutteringstjenester for bedrifter

Hjelp til rekruttering og leie av vikarer. Vi leverer bemannings- og rekrutteringstjenester som forenkler rekrutteringsprosessen. Få rett person på rett plass!

 

Rekruttering

For deg som trenger hjelp til ansettelsesprosessen, men vil ansette direkte selv.

Les mer om rekruttering til faste stillinger

Vikarer

For deg som er på jakt etter en fleksibel bemanningsløsning og vil leie inn en midlertidig vikar.

Les mer og få hjelp til å finne en passende vikar

Hvordan skal du nå bredt ut og samtidig nå den rette kandidaten?

Rekruttering handler om å tiltrekke seg og velge ut de rette kandidatene. En feilansettelse kan koste dyrt.  Derfor tilbyr Azets også annonsepakker og testing av de aktuelle kandidatene som del av rekutteringstjenestene.

Annonsepakker

Vi tilbyr deg som kunde en unik annonsepakke som vil være med å gi ditt firma og rekrutteringsprosessen ekstra oppmerksomhet. Vi vet at gode annonser, både video og anoser med blikkfang øker interesse og klikk fra potensielle søkere. Noe av det vi tilbyr:

 • Annonsering på kandidatportal og hjemmesider
 • Stillingsutlysning på Finn.no 
 • Unike annonser for sosiale medier

Tester

For å sikre at rett kandidat blir tilbudt stillingen. Vi bruker tester til å skille mellom finalekandidater og måle kandidatenes kompetanse, ferdigheter og egenskaper opp mot ønskede. Våre rådgivere er sertifisert på ulike testverktøy.

 • Psykologiske-/personlighetstester
 • Evnetester
 • Regnskapstester

Nedbemanning og karriereutvikling

Vi vet hvilke årsaker til nedbemanning som er lovlige, hvilke juridiske forberedelser ledelsen må gjøre i forkant av en nedbemanning og vi tar oss av iverksettelsen av prosessen.

Vi tilbyr blant annet:

 • Juridisk rådgivning til bedriften i forkant
 • Informasjonsmøte for overtallige 
 • Omstillingssamtale 
 • Jobbsøkerkurs 
 • Skreddersydde karriereprogrammer 

Kvalitetsfokus

Vi har et sterkt kvalitetsfokus i Azets People og er sertifisert etter ISO 9001:2015. Vi har utarbeidet grundige prosedyrer i vårt kvalitetssystem både for utleie og rekruttering. Disse følges nøye i måten vi kvalitetssikrer våre medarbeidere før oppdrag, og også hvordan vi håndterer disse etter at de er leid ut som vikar eller rekruttert til kunde. Dette gjøres for å sikre at våre medarbeidere på en best mulig måte kan tilfredsstille våre oppdragsgiveres krav. 

I tillegg innehar vi sertifisering som Revidert Arbeidsgiver. Dette er en sertifisering der målet er å være en best mulig arbeidsgiver, og gjennom det være en kvalitetsleverandør av personell til våre kunder. Vi er medlem av NHO Service og har gjennom Revidert Arbeidsgiver fått bekreftet at Azets People etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver.

Flere av våre rekrutteringsrådgivere kan titulere seg som DNV Sertifisert Rekrutterer. En slik sertifisering av våre ansatte bidrar til å sikre våre kandidater en etisk og profesjonell behandling i alle ledd av prosessen, samt at det vil bidra til å øke vår treffsikkerhet ved valg av kandidat til din ledige stilling.

Noen av fagområdene vi bemanner

Økonomi og regnskap rekruttering

Økonomi og regnskap

Skal din regnskapssjef ut i svangerskapspermisjon? Trenger dere flere hender i årsoppgjøret? Har dere fått flere kunder og mer og gjøre - da trenger dere kanskje flere ansatte på økonomiavdelingen?

Lønn og HR rekruttering

Lønn og HR

Vi kan hjelpe til med å finne lønnsmedarbeideren som kan bistå i arbeidsintensive perioder! 

administrasjon rekruttering

Administrasjon

Trenger dere hjelp på sentralbordet i sommerferien? Skal dere ansette ny administrasjonssjef? Vi har gode kandidater i vår database!

It og Web rekruttering

IT og Web

IT-utviklere er det veldig vanskelig å få tak i. Vi har oversikt over de som finnes på markedet, samt at vi har god dialog med ulike studiesteder - nettopp for å få tak i de lyse hodene. Ønsker du å snakke med noen av dem? 

marked og salg rekruttering

Salg og marked

Å være synlig er en viktig oppgave for enhver bedrift. Kanskje dere trenger en selger til? Eller en som er god på digitale flater og markedsføring generelt? Vi har gode prosesser og verktøy for å finne din nye medarbeider.

teknisk rekuttering

Teknisk, lager og produksjon

Flere av våre kunder etterspør også medarbeidere innen disse fagfeltene. De ønsker å bruke oss fordi de ser at vi leverer kvalitet og like gjerne kan levere gode ansatte i produksjonen som på regnskapsavdelingen!

Rekrutteringstjenester over hele landet

Vår spesialisering på administrative stillinger gjør at at vi har gode kandidater i vår base og er en annerkjent rekutterer i våre markeder. 

Selskapet er ISO-sertifisert og flere av våre rådgivere er DNV sertifiserte rekrutterere, noe som gjør at vi er spesielt kvalifiserte og våre prosesser er basert på kvalitet og forskning. Alle våre rådgivere har lang erfaring, og flere er DNV Sertifisert Rekrutterer. 

Det ingen kostnader før du tar den endelige avgjørelsen om å ansette eller leie inn en kandidat.

Få på plass rette person

Etter at du har fylt ut skjemaet tar vi kontakt med deg for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Prosessen starter umioddelbart og er individuelt tilpasset din bedrift. Vi vil bli enige om hva dette skal innebære.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.