Fint bilde fra Trondheim der vi har bemanningsbyrå
 
 
 

Bemanningsbyrå Trondheim

Azets People AS
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Trondheim hjelper deg.

Ta kontakt

 

Slik rekrutterer du den beste kandidaten

Vil du ha rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess? Vårt bemanningsbyrå i Trondheim hjelper deg. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. Vi bistår bedrifter fra Namsos i nord til Oppdal i sør.

Å få rett medarbeider inn i organisasjonen er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere er en virksomhets viktigste ressurs. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger. I tillegg kan vi utføre personlighets-, fag- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best. Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

  • Spar tid og ressurser
  • Spar kostnader
  • Få en god og riktig prosess

Velkommen til Azets People i Trondheim

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

rekruttering kandidater

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

klokke tidsbegrenset vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

pengesekk spare penger nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

nye medarbeidere onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Om bemanningsbyrået i Trondheim

Ved vårt kontor i Trondheim har vi fokus på tett oppfølging av kunder, menneskene vi leier ut og som vi rekrutterer til faste stillinger. Sterk fagkompetanse, erfaring og engasjement kjennetegner våre rådgivere. Her finner du spesialister på rekruttering og bemanning til stillinger innen økonomi, regnskap, lønn, administrasjon, HR og IT.

Rådgiverne i Azets People samarbeider tett, også mellom avdelinger og byer, slik at du alltid kan være sikker på at din henvendelse vil bli håndtert av en rådgiver med den erfaringen og ekspertisen du trenger.

Bemanningsbyrået i Trondheim ble etablert i 2007 og har stor innsikt i arbeidsmarkedet og næringslivet i Trondheims-regionen. Vi kan med stolthet også fortelle at vi er nettverkspartner med Kolstad Håndball.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Trondheim!

Vår rådgiver i Trondheim

Merete Jünge Azets People

Merete Jünge

Regionleder Midt/Nord

Tlf: 93 89 53 75
E-post: merete.junge@azets.com

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning
  • Azets People er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV GL-sertifiserte rekrutterere

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Trondheim!

Her finner du oss:

Velkommen til Azets People Trondheim på Grilstad Marina, Ranheim.

Skonnertvegen 7 
7053 Ranheim
Tlf: 40 10 40 18

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt bemanningsbyrå i Trondheim? Fyll inn skjemaet,  så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

 

MereteJungeKvadrat Web.jpg

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Kristiansand  |  Oslo  |  Vestfold  |  Østfold