Brygge i Sandefjord
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Rekruttering til faste og midlertidige stillinger av fagspesialister og ledere innen økonomi, HR og teknologi. Vårt rekrutteringsbyrå i Sandefjord hjelper deg.

Ta kontakt

 

Rett person på rett sted med rekruttering via Azets

Gode medarbeidere utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. Å få rett medarbeider inn i organisasjonen er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Derfor er det helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til faste og midlertidige stillinger.

Vårt rekrutteringbyrå i Sandefjord kan hjelpe deg med å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Vi utfører personlighets- og evnetester, samt at vi foretar grundige kvalitetssjekker av kandidater. På den måten sikrer vi at du får den kandidaten som passer best. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

flere personer kompetanse

Rett kompetanse

DNV sertifiserte rådgivere sørger for rekruttering av rett person med rett kompetanse.

kalender planlegging

Tidsbesparende

Profesjonelle og kvalitetssikrede rekrutteringsprosesser sørger for at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med god samvittighet.

Rett person

Lokal tilstedeværelse

Våre rådgivere sin brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet, sørger for solid tilgang til aktuelle kandidater. 

Dette hjelper vi bedriften din med

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Vestfold bistår våre erfarne rådgivere deg. Våre rådgivere kjenner arbeidsmarkedet og næringslivet i Vestfold godt etter mange års erfaring med rekruttering. 

Kontoret i Vestfold har en lang og stolt historie. Avdelingen ble opprettet da Visma kjøpte opp PersonalPartner i 2002 og kan derfor skilte med sterk kunnskap innenfor bemanningsbransjen. Visma ble i 2016 til Azets. I Sandefjord og Vestfold generelt rekrutteres det ofte via byråer, venner eller bekjente og det er et gjennomsiktig arbeidsmarked. Regionen er kjent for å satse og da spesielt innenfor it-bransjen. Flaggskip som Komplett er et stort forbilde på hvordan lykkes. Et annet meget godt eksempel er Jotun som nå river det gamle kontorbygget og satser på å fortsatt beholde hovedsete i Sandefjord med mer enn 1000 ansatte. I Vestfold er det ikke mange bedrifter med over 50 ansatte og det er helt klart en frisk gründerånd som preger regionen.

Azets People har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk. Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå i Sandefjord!

Inger Bettum rekrutteringsrådgiver Vestfold Sandefjord

Inger Dodwell Bettum

Senior rekrutteringsrådgiver

Tlf: 98 21 73 21
E-post: inger.bettum@azets.com

Camilla-profilbilde-SoMe-4.jpg

Camilla Bakker

Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer

Tlf: 92 63 60 02
E-post: camilla.bakker@azets.com

Karin Mathiesen rekrutteringsrådgiver Vestfold Sandefjord

Karin Mathiesen

Rekrutteringsrådgiver

Tlf: 40 16 13 41
E-post: karin.mathiesen@azets.com

Her finner du oss:

Thorøyaveien 21
3209 Sandefjord

 

Kontoret ligger rett ved sjøen, kun 5 min kjøring fra sentrum. Gratis parkering.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Sandefjord? Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din rekrutteringsrådgiver.

  • Fokus på kvalitet
  • Rådgiver med lang erfaring innen rekruttering og nedbemanning
  • ISO-sertifisert selskap
  • Sterk lokal forankring og god kjennskap til arbeidsmarkedet i Vestfold

 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Kristiansand  |  Oslo  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Østfold