top banner image
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Rekruttering til faste og midlertidige stillinger av fagspesialister og ledere innen økonomi, HR og teknologi. Vårt rekrutteringsbyrå i Kristiansand hjelper deg.

Ta kontakt med våre rådgivere 

 

Hvorfor bruke rekrutteringsbyrå?

Den riktige medarbeideren til riktig stilling kan være krevende å finne. Men Azets People hjelper deg som søker nye ansatte og deg som er på jakt etter nye muligheter. Prosessene vi gjør er kvalitetssikrede, profesjonelle og effektive og sikrer deg rett person på rett sted. Vi streber etter å bli kjent med både kunder og kandidater for å finne de beste matchene. Dette gjøres ved kundebesøk, intervjuer av kandidater, testing av kandidater og grundig kvalitetssjekk. 

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Kristiansand treffer du DNV-sertifisert rekrutterer Tone Pauschert. Tone er en erfaren rekrutteringsrådgiver med lang fartstid i bransjen og står klar til å bistå deg og din bedrift ved rekrutteringsbehov. Azets People Kristiansand ble etablert ved årsskiftet 2017 og dekker hele Sørlandet.

Rådgiverne i Azets People samarbeider tett, også mellom avdelinger og byer, slik at du alltid kan være sikker på at din henvendelse vil bli håndtert av en rådgiver med den erfaringen og ekspertisen du trenger. Alle våre rådgivere er spesialister innen økonomiske og administrative fagområder og har i tillegg egne spesialfelt, blant annet innen HR, salg/marked, kontor/administrasjon, lager/logistikk, prosjektledelse, teknisk personell, web og IT.

Velkommen til vårt rekrutterings- og bemanningsbyrå i Kristiansand!

Vi tilbyr rekruttering og bemanning innen følgende stillinger:

 • Økonomi
 • Regnskap
 • Lønn
 • HR
 • Administrasjon
 • Salg
 • Ledelse
 • Teknisk personell

Kontakt vår rekrutteringsrådgiver i Kristiansand

Tone Andersen Pauschert rekrutteringsrådgiver Azets

Tone Andersen Pauschert

Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer

Tlf: 90 16 41 44 
E-post: tone.pauschert@azets.com

Dette hjelper vi bedriften din med

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Her finner du oss:

Dronningens gate 3
4610 Kristiansand

 

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt bemanningsbyrå i Kristiansand? Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

 • Fokus på kvalitet
 • Rådgiver med lang erfaring innen rekruttering
 • ISO-sertifisert selskap
 • God kjennskap til arbeidsmarkedet i Agder
 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.