Bemanningsbyrå i Fredrikstad
 
 
 

Bemanningsbyrå i Fredrikstad

Azets People AS - Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad hjelper deg.

Kontakt oss

 

Rett person på rett sted

Å få rett medarbeider inn i organisasjonene er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best.

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til bemanningstjenester hos Azets.

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

rekruttering kandidater

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

klokke tidsbegrenset vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

pengesekk spare penger nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

nye medarbeidere onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Om vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad

Vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad ble startet i januar 2010. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi rekrutterer og leier ut medarbeidere innen de fleste bransjer, fagområder og nivåer. I Østfold samarbeider vi tett med Høgskolen i Østfold og med andre relevante utdanningsinstitusjoner, som for eksempel Fagakademiet, hvor vi rekrutterer de beste studentene. Du er derfor sikret gode kandidater hos oss.

Vi jobber spesielt mye med stillinger innen regnskap, økonomi, IT, salg og marked, og på kundelisten har vi flere store regnskapsbyrå og bedrifter med store regnskapsavdelinger. Vi holder til i Dikeveien 16. Det er enkelt å finne fram og vi har gratis parkering. 

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad!

Våre rådgivere i Fredrikstad

Bli bedre kjent med våre profesjonelle rådgiver her. Du må gjerne ta kontakt med dem direkte eller via dette skjemaet.

CamillaBakkerWeb.jpg

Camilla Bakker

Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer

Tlf: 92 63 60 02
E-post: camilla.bakker@azets.com

Tonje Melby Azets People i Fredrikstad

Tonje Melbye

Administrasjonskoordinator


E-post: tonje.melby@azets.com

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning
  • Azets People er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV GL-sertifiserte rekruttere

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Fredrikstad!

flere personer kompetanse

Rett kompetanse
kalender planlegging


Tidsbesparelse

Fleksibilitet piler

Fleksibilitet

Her finner du oss

Azets People, avd. Østfold
Dikeveien 16
1661 Rolvsøy
 

Fredrikstad_bemanningsbyra_Azets.png

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

 

Camilla_Bakker_sh.jpg

Camilla Bakker

Avdelingsleder i Fredrikstad

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Våre andre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Kristiansand  |  Oslo  |  Stavanger  |  Trondheim  |  Vestfold