Bemanningsbyrå i Fredrikstad
 
 
 

Rekruttering og utleie i Fredrikstad

Rekruttering til faste og midlertidige stillinger av fagspesialister og ledere innen økonomi, HR og teknologi. Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad hjelper deg.

Kontakt oss

 

Rett person på rett sted

Å ansatte rett person er kanskje en av de viktigste oppgavene en leder har da gode ansatte utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. 

Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med både rekruttering til faste og midlertidige stillinger. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best.

Konsentrer deg om det du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til rekrutteringstjenester hos Azets.

Dette hjelper vi bedriften din med

For deg som er ute etter ny jobb 

Vi strekker oss langt for å finne jobben og arbeidsgiveren som passer for deg. Vi jobber både med rekruttering til faste stillinger og utleie av vikarer. 

To mennesker samarbeider om jobb

Om vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad

Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad ble startet i januar 2010. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi rekrutterer og leier ut medarbeidere innen de fleste bransjer, fagområder og nivåer. I Østfold samarbeider vi tett med Høgskolen i Østfold og med andre relevante utdanningsinstitusjoner, som for eksempel Fagakademiet, hvor vi rekrutterer de beste studentene. Du er derfor sikret gode kandidater hos oss.

Vi jobber spesielt mye med stillinger innen regnskap, økonomi, IT, salg og marked, og på kundelisten har vi flere store regnskapsbyrå og bedrifter med store regnskapsavdelinger. Vi holder til i Dikeveien 16. Det er enkelt å finne fram og vi har gratis parkering. 

Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad!

Våre rådgivere i Fredrikstad

Bli bedre kjent med våre profesjonelle rådgiver her. Du må gjerne ta kontakt med dem direkte eller via dette skjemaet.

Camilla Bakker

Camilla Bakker

Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer

Tlf: 92 63 60 02
E-post: camilla.bakker@azets.com

StineStolenSHKvadrat.jpg

Stine Stølen

Rekrutteringsrådgiver


E-post: stine.stolen@azets.com

Tonje Melby Azets People i Fredrikstad

Tonje Melbye

Administrasjonskoordinator


E-post: tonje.melby@azets.com

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning
  • Azets People er ISO-sertifisert og flere av våre rekrutteringsrådgivere er DNV GL-sertifiserte rekruttere

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad!

flere personer kompetanse

Rett kompetanse

DNV sertifiserte rådgivere sørger for rekruttering av rett person med rett kompetanse.

kalender planlegging

Tidsbesparende

Profesjonelle og kvalitetssikrede rekrutteringsprosesser sørger for at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med god samvittighet.

Rett person

Lokal tilstedeværelse

Våre rådgivere sin brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet, sørger for solid tilgang til aktuelle kandidater. 

Her finner du oss

Azets People, avd. Østfold
Dikeveien 16
1661 Rolvsøy
 

Fredrikstad_bemanningsbyra_Azets.png

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din rekrutteringsrådgiver.

 

Camilla_Bakker_sh.jpg

Camilla Bakker

Avdelingsleder i Fredrikstad

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.