Bemanningsbyrå Oslo

Azets People
Trenger du bistand til rekruttering, midlertidige ansettelser eller nedbemanning? Vårt bemanningsbyrå i Oslo hjelper deg.

Ta kontakt

 

En trygg og effektiv samarbeidspartner

Ønsker du en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted? Da kan vårt bemanningsbyrå i Oslo hjelpe deg. Våre erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og med innleie av midlertidig arbeidskraft.

Å få rett medarbeider inn i organisasjonene er kanskje en av de viktigste oppgavene til en leder. Gode medarbeidere utgjør en betydelig ressurs for en virksomhet. Det er derfor helt avgjørende at man gjør gode ansettelser både til vikariater og til faste stillinger.

Hvorfor velge et bemanningsbyrå?

  • Spar tid og ressurser
  • Spar kostnader
  • Få en strukturert og ryddig prosess
I tillegg kan et bemanningsbyrå utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din bedrift best.

Konsentrer deg om du er best på - og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Velkommen til Azets People!

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

Rekruttering

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

Leie av vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

Nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

Onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

Hva kan vi hjelpe deg som privatperson med?

Om vårt bemanningsbyrå i Oslo

Vårt bemanningsbyrå i Oslo består av 5 dedikerte ansatte. Rådgiverne har lang erfaring med rekruttering og flere har spisskompetanse innen et fagområde. Azets People AS jobber spesielt mye med stillinger innen:

Dette er våre rådgivere

Bli bedre kjent med våre rådgivere under. Du må gjerne ta kontakt med en av oss direkte eller via dette skjemaet.

Camilla Berg  

Branch Manager/ 
DNV Certified Recruiter

Tlf: 99 61 85 57
E-post: camilla.berg@azets.com

Les mer om Camilla
Camilla har over 15 års erfaring fra bransjen og har jobbet med alle type stillinger på både leder- og medarbeidernivå. Hun har lang erfaring som leder og er i dag avdelingsleder ved Oslo-kontoret.

Camilla er DNV sertifisert rekrutterer, samt sertifisert innen testverktøyet OPQ og Cut-e.

Guri Løbø

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 40 63 81 13
E-post: guri.lobo@azets.com

Les mer om Guri
Guri er en av våre mest erfarne rådgivere og har jobbet i bransjen siden 2001. Hun har bred erfaring fra ulike bransjer og jobber med stillinger på alle nivåer. Guri hjelper deg med både rekruttering og utleie.

Guri er sertifisert på testverktøyet OPQ32i og har jobbet med testing av kandidater siden 2007.

Solveig Edvarda Baardsen 

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 95 18 30 91
E-post: solveig.baardsen@azets.com

Les mer om Solveig
Solveig har lang og solid erfaring fra bemanningsbransjen, bare i Azets (tidligere Visma) har hun jobbet i over 10 år. Hun er en ekte entreprenør og etter mange år i bransjen har hun et stort og unikt nettverk av kandidater.

Solveig har jobbet innen de fleste bransjer, men har særlig interesse for og erfaring fra eiendomsbransjen. Du kan kontakte henne for bistand til både rekruttering og utleie.

Ida Opaker

Senior Recruitment Advisor/
DNV Certified Recruiter

Tlf: 95 22 41 52
E-post: ida.opaker@azets.com

Les mer om Ida
Ida har nesten 10 års erfaring innenfor rekruttering og utleie og jobber med stillinger på alle nivåer. De fagområdene hun jobber spesielt med er økonomi, administrasjon, markedsføring og HR.

Ida har bred erfaring fra ulike bransjer og har tidligere jobbet som lønningsansvarlig i et regnskapsbyrå og som selger/markedskonsulent i forlagsbransjen.

Ida er DNV sertifisert rekrutterer samt sertifisert i testverktøyet Cut-e.

Lise Johannessen

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 91 85 46 66
E-post: lise.johannessen@azets.com

Les mer om Lise
Lise har over 13 års erfaring som rådgiver innen rekruttering og bemanning. Hun har lang erfaring innen forskjellige stillingskategorier på alle nivå, samt bred erfaring med kunde- og personalansvar.

Lise jobber fortrinnsvis med stillinger innen HR, økonomi, administrasjon og markedsføring.

Marianne Ekelund, Rekrutteringsrådgiver Oslo

Marianne Ekelund

Recruitment Advisor

Tlf: 400 90 317
E-post: marianne.ekelund@azets.com

Les mer om Marianne
Jeg har mange års erfaring med rekruttering og bemanning. I min rolle som Recruitment Advisor er jeg ansvarlig for salg, rekruttering og intervjuprosessen av merkantilt personell. Dette inkluderer administrasjonsroller på alle nivåer. HR-stillinger, markedsstillinger samt stillinger innen bank/finans og regnskap.

Jeg har selv erfaring fra salg til næringslivet. Oppfølgning og god kommunikasjon er verdifullt for meg for å oppnå gode resultater og omdømme. Jeg setter meg raskt og grundig inn i kundens situasjon og evner å skape tillitt og respekt.

Jeg er stadig på jakt etter nye kunderelasjoner og dyktige medarbeidere. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat!

Trygghet og kompetanse

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning
  • Azets People er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV-sertifiserte rekrutterere

 

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte.

Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Oslo!

Her finner du oss

Azets People avd. Oslo 
Drammensveien 149

0277 Oslo

Tlf: 40 00 31 90

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV her, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

 

Camilla Berg
Branch Manager/ 
DNV Certified Recruiter
Våre lokalkontorer:  Asker og Bærum  |  Bergen  |  Kristiansand  |  Trondheim  |  Vestfold  |  Østfold