Gaver
 
 
 

Personalrabatt og gaver ansatte mottar fra andre

Dette må du vite. Vi gir deg klarhet i hva reglene betyr, hvordan du kan håndtere dem på best mulig måte og gir deg muligheten til å stille spørsmål.

Gratis nettkurs | Se video

 
Fra 2019 er det kommet en rekke regelendringer som har etterlatt mange bedrifter som et stort spørsmålstegn - og mange ser for seg tidenes papirmølle. Vi tar deg gjennom hva disse endringene faktisk betyr, hvordan du i praksis kan håndtere dem og gir deg muligheten til å stille spørsmål. 
Vi går gjennom regelverket for:
  • Ansatte som mottar gaver/fordeler/ytelser fra dine forretningsforbindelser
  • Ansatte som tar ut jobbopptjente bonuspoeng på private reiser eller opphold
  • Personalrabatter
Har du kontroll på dette? 

Vår ekspert på lønns- og skattespørsmål, Tormod Johansen, som tidligere har jobbet i Skatteetaten, tar deg gjennom dette på 30 minutter. Sett av tid og lær med oss 7. februar kl. 09.00.

Motta invitasjon til fremtidige nettkurs?

Passer ikke tidspunktet, men du ønsker å motta invitasjon til neste gratis nettkurs?  Meld deg gjerne på her for å motta invitasjon til fremtidige nettkurs - vi deler med glede vår kunnskap med deg!

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.