M&A og transaksjoner

Det er komplekst å kjøpe et annet selskap. Gjør riktige vurderinger til riktig tid og få hjelp til mer vellykkede transaksjoner.  

Kom i kontakt med våre eksperter

 

Riktige transaksjoner er gull verdt

Vekst kan måles i mer enn økt omsetning eller bunnlinje. Det handler også om ressurser, kompetanse, teknologi og tilgang til markeder. I Norge kjøpes, selges og fusjoneres et stadig voksende antall selskaper hvert år. Målsetningene for disse transaksjonene er flere, men vekst står som et sentralt element i de fleste.

I sin enkleste form måles vekst kun i økt omsetning eller bunnlinje. Men vekst kan også innebære å få tilført resurser, kompetanse, teknologi og tilgang til markeder. Selskapet som kjøper opp må ta mange hensyn og fallgruvene er mange. Kompleksiteten har dessuten  endret seg. En virksomhet er et eget økosystem hvor kunder, leveranse, markedsføring, kompetanse, samarbeidspartnere og teknologi flettes inn i hverandre.

I Azets Advisory hjelper vi våre kunder med å kapitalisere gjennom å foreta riktige transaksjoner til rett tid. Våre spesialister har industriell kompetanse, lang erfaring fra komplekse transaksjoner og tilbyr rådgivning innenfor de fleste typer selskapstransaksjoner.

Snakk med våre eksperter

Øystein Omvik
Principal Advisor
Tel: +47 936 99 400
Elisabeth Solheim
Principal Advisor 
Tel: +47 945 37 378

Ring oss 40 10 40 18

Åpningstider sommerstid er: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag