Forstå bedriften din med CoZone

Brukervennlig, tilgjengelig og fullpakket med forretningsinnsikt. Velkommen til neste generasjons kundeportal. Portalen gir deg bedre kontroll og enklere samarbeid med din regnskapsfører og lønnskonsulent.

Portalen har skiftet navn fra Azets Work til CoZone.

Kontakt oss i dag

 
Single sign on

Tilgjengelig

Alle tjeneste på et sted. Gjennom CoZone får du tilgang til alle tilgjengelige tjenester med én innlogging. 

Sikkert

Et sikkert sted å oppbevare data, enten det er dokumenter, leverandør- eller kundefakturaer.

Oversiktlig

Oversiktlig

Full oversikt over fakturaer ned til bilagsnivå. Oversiktlige og brukervennnlig rapportering som du kan styre bedriften din etter. 

Jobb smartere, spar tid og få oversikt over regnskap og lønn i nettportalen CoZone. Her kan du enkelt legge inn regnskap- og lønnsgrunnlag, godkjenne bilag og utbetalinger, fakturere dine kunder og få oversikt over økonomien. I portalen kan du også dele dokumenter i en sikker filstruktur. CoZone sørger for en effektiv samarbeidsplattform med din regnskapsfører og lønnskonsulent.

CoZone er mer enn bare en portal. Den er satt opp på en måte som også effektiviserer arbeidsprosessene, slik at oppgaver gjøres på en enklere måte. Svarene på dine spørsmål får du ved kun få tasteklikk. Brukerne får en effektiv og lik arbeidsmetodikk rundt håndtering av faktura og lønnsrapportering. CoZone bidrar til bedre kontroll på både kostnadene og inntektene. 

For kunder med tjenester i flere land, vil du kunne få tilgang til all rapportering på ett sted. I fremtiden kan du også forvente å finne informasjon om tjenester i land utenfor Norden og fra alle CogitalGroup-selskapene.

Full oversikt i din personlige nettportal CoZone

Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. 

Leverandørfaktura

Leverandørfakturaer

I CoZone kan du laste opp bilag som er skannet via fakturamottak, innhentet elektronisk eller skannet selv på egen enhet. Bruk skanner, mobil eller nettbrett. Fakturaflytsystemet har også full støtte for løsning for mottak av elektroniske fakturaer. Så lenge du har nettilgang, kan bilag godkjennes der du er via PC/Mac, mobil eller nettbrett.

Les mer om elektronisk fakturaflyt

Kundefaktura

Kundefakturering

Et fullt integrert faktureringssystem slik at du kan fakturere dine kunder. Fakturer selv på nett og alt oppdateres automatisk i regnskapet. Få oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og ikke. Her kan du sende elektroniske fakturaer i flere formater.

Les mer om kundefakturering

Rapporter

Vi forstår viktigheten av gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett navigerbare regnskapsrapporter på nett. Få oversikt med dashboard og rapportpakker du selv kan tilpasse.  Se på  resultat, balanse, saldobalanse, kundefordringer og leverandørgjeld. Sammenlign rapportene dine mot for eksempel budsjett og fjorårets tall. 

Les mer om regnskapsrapporter

Bedre informasjonsflyt gir kontroll på lønn & HR

Portalens løsning på lønns- og personalområdet effektiviserer samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelsen og ansatte i din bedrift og våre lønnskonsulenter. Grunnlag for lønnsutbetalingene rapporteres effektiv gjennom portalen. Få kontroll på:

  • ferie og fravær
  • rapportering av lønnsvariabler
  • elektroniske lønnsslipper
  • rapportering
  • personlige opplysninger
  • kommunikasjon med lønnskonsulent
  • oversendelse av grunnlag for lønn
  • system for timeføring


Se film om lønnsportalen

Sikker deling av dokumenter 

Portalen har et eget området hvor man kan oppbevare og dele dokumenter uten å måtte sende dokumentene på mail. CoZone er svært sikker og fullt kompatibel med GDPR. Ved å redusere e-posttrafikken, oppbevare alle dataene dine på ett sted og begrense tilgangen, sikrer du data på dine medarbeidere og det økonomiske materiellet.Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, har vi hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Våre åpningstider på hverdagene er: 

08:00 - 19:00 mandag-torsdag og  08:00 - 16:00 fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.